<

Досвід духовно-морального виховання учнів у навчальних закладах освіти Іваничівського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:36 | 6.04.2015 / Іваничі /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Начальник відділу освіти Надія Жук взяла участь у виїзному засіданні Громадської ради з питань співпраці з Церквами та релігійними організаціями при Міністерстві освіти і науки України, яке відбулося на базі Луцького педагогічного коледжу 02 квітня 2015 року.

У своєму виступі очільник освіти Надія Андріївна зазначила, що майбутнє України безпосередньо залежить від збереження та відтворення традиційних християнських цінностей, що за своїм змістом співзвучні загальнолюдським і під впливом яких упродовж тисячоліття формувалася культура українського народу. Необхідність у цьому продиктована наявністю потужного інформаційного поля, поширення через засоби масової інформації насильства, страху, аморальності тощо. Зогляду на це актуальним і своєчасним є запровадження курсів духовно-морального спрямування в школах Іваничівського району. Метою курсів є сприяння духовно-моральному розвитку дітей і прищеплення їм любові до ближнього, до України через ознайомлення з християнськими моральними цінностями: людяністю, милосердям, доброчесністю, пошаною до батьків і старших, – пише Іваничівська РДА

Начальник відділу освіти навела статистичні дані про кількість дітей охоплених вивченням курсів і внесла пропозиції для викладання курсів духовно-морального в нашому районі.

На виїзному засіданні громадської ради з питань співпраці з Церквами та релігійними організаціями при Міністерстві освіти і науки України прийняли Резолюцію, яка є для обов’язкового виконання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця