<

Допоможіть подолати епілепсію маленькій Єві Марчук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:19 | 6.10.2016 / Іваничі / , /
Перегляди
8
/ коментарів 9

Єва Марчук народилася в пологовому відділенні Іваничівської лікарні й відразу потрапила до реанімації. Діагноз – крововилив потиличної ділянки внаслідок пологової травми. Тепер дівчинка бореться з приступами епілепсії, а батьки розраховують на допомогу небайдужих у зборі коштів на дороговартісне лікування.

У нашому дуже жорстокому світі обов’язково має бути місце доброті. Катерина та Тарас Марчуки – молоде подружжя з Волині, обоє учасники АТО, які боряться за життя своєї доньки. Маленька Єва відразу після народження пережила 7 зупинок дихання, неонатальна реанімація дала перше заключення – субдурально-субарахноїдальний крововилив потиличної ділянки зліва внаслідок пологової травми. Впоравшись із одним недугом донечки, батьки мають справу вже з іншим – дівчинку сковують приступи епілепсії (по шість разів на добу). Щоб вилікувати її за кордоном, потрібні гроші – тридцять тисяч доларів США. За цю суму закордонні лікарі беруться лікувати Єву від приступів. Батьки ще не вирішили, де дитина проходитиме лікування, можливо, в Україні, адже у них немає можливостей отримати послуги закордонної медицини.

Судоми з’явилися у дівчинки нещодавно, вона почала відставати у розвитку. Через сильні приступи епілепсії мозок відмирає, Єва не може нормально розвиватися, не може тримати голову, повертатися, рухатися, говорити, сидіти та ходити. Тому потрібна допомога у зборі коштів на дороговартісне лікування дитини.

Лише переклад медичних документів для надання керівництву центру дитячої епілепсії при Університетській клініці Мюнхена потребує немалих затрат.

Згідно виписок із “Охматдиту” Єві у цьому місяці потрібно робити повторне МРТ, щоб перевірити кістозні зміни. Наступного тижня рахунок на лікування буде на руках у мами – Катерини Марчук.

Просимо всіх небайдужих приєднатися до збору коштів на лікування маленької Єви.

Рахунок ПриватБанку: 4149497841951926 (Марчук Катерина Вадимівна).




коментарів: 9
      • Шановна,Наталя Послєднік,Ви любляча доця свого татка і маєте повне право захищати його,але факт є фактом.Те що Ваш тато зловживав на робочому місці ні для кого не секрет,і те що ця дитинка так страждає є велика доля вини Вашого тата.Ви в коментарях пишите що кожен може оступитись і помилитись,я згідна,але свої помилки треба визнавати і виправляти.Бо рано чи пізно за все прийдеться відповідати-як не йому то його рідним.Так що не огризайтеь в коментарях,а просіть пробачення у цих батьків і моліться Богу щоб ця дитинка виздоровила.

        • звичайно,я з Вами згідна. Нехай сімя Послєднік проживе зі мною один день! нехай подивляться як моя дитина скручує у епілептичних припадках!Мені боляче від того що я нічим не можу допомогти, Що в мене нема тисячів доларів щоб зупинити припадки!моя дитина хоче жити -і це вона вже довела. І нехай йому Бог буде суддею!

    • “Не судіть і не будете судимі”, а краще допоможіть по можливості, проявіть свою людяність, їм зараз і добре слово допоможе. Тримайтеся батьки, і вірте , що все буде добре, Молись Катю і Твоя молитва і звернення до Бога спасе твоє дитя.

      • дякую Вам, молимось. Молитва і віра нам допомагали не раз.і звичайно велика вдячність всім за слова підтримки.дякую всім хто допомагає.

  1. На що потрібні величезні кошти? Тобто на яке конкретно лікування потрібні гроші? Якими методами вилікують цю дитину?

  2. величезні кошти потрібні на лікування епілепсії у Мюнхені клініка Фогтаройт. Там є дитячий епілептичний цент. В україні наші приступм не купіруються уже 3 місяці.Щоденно моя дитини мучиться в адських судомах, через родову травму мозку. А в Мюнхені можливо нас вилікувати. Та й мушу сказати про те що моя дитина самочтійно не їсть, кожне годування через спеціальний зонд. рахунок з Мюнхену отримаю п пятницю, і тоді зможу оприлюднити його. А поки що консиліум лікарів вирішує долю моєї крихітки.

  3. Шалом!
    Слава і Хвала Господу Богу, Який викупив нас Своєю Кров’ю і переміг смерть для нас!
    Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий!
    Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і прощення за спробу своїми силами і гріхи що пам’ятаєте і не пам’ятаєте і не розкаяні прокляття предків!
    Тому що диявол – нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,
    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості!
    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Ієшуа-Спасителя і Кров’ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров’я і перемагати смерть!
    Де гарантія, що у вашому житті не прійде відчай і не знадобиться диво!
    Радість в Господі, сила наша!
    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.
    (Матф.5:4)
    Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!
    У Тебе всі часи і терміни!
    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов’ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер