<

Для добровольчого формування Іваничівської громади придбають 12 бронежилетів

16:41 | 6.04.2023 / Іваничі / , /
Перегляди
589
/ 1 коментар

Для добровольчого формування №1 Іваничівської громади за кошти місцевого бюджету закуплять 12 бронежилетів.

Селищна рада 6-го квітня оголосила тендер на закупівлю бронежилетів для добровольчого формування №1. Для цього з місцевого бюджету виділили 150 тисяч гривень.

Як йдеться на сайті Prozorro, бронежилети куплять у того, хто запропонує найнижчу ціну. Пропозиції можна подати з 6-го по 14-те квітня. А вже до 5-го травня переможець торгів має виконати замовлення і привезти індивідуальне обмундирування.

Для матеріально-технічного забезпечення добровольчого формування мають придбати 12 бронежилетів класу захисту 4.

Відповідно до технічних вимог, вага бронежилету має бути не більше 10 кг. Можливість регулювання бронежилета по зросту від 164 до 198 см. Конструктивне виконання бронежилета повинне забезпечувати можливість його легкого одягання, знімання, припасування та управління в одягнутому бронежилеті транспортними засобами.

“Бронежилети повинні мати амортизувальні елементи для погашення енергії удару та зменшення дії засобу ураження на тіло людини. Бронежилет повинен складатися з верхнього тканинного чохла, який забезпечує захист по 1А класу та додаткових двох жорстких бронеелементів, які забезпечують захист по 4-му класу.

На грудній частині повинна бути нашита ремінна система «molle» з високоміцної поліамідної стрічки. На грудній та спинній частині виробу розміщена деталь для кріплення спеціальних знаків. Плитоноска з підсумками для трьох магазинів АК”, – йдеться в тендерній документації.

Якість бронежилетів повинна підтверджуватись протоколом балістичних випробувань в акредитованій лабораторії та сертифікатом відповідності.




один коментар
  1. Чому не вилілили кошти на танк Abrams – від новіка захищатись? У новіку ж всі озброєні до зубів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер