<

Для потреб жителів Грядівської сільради – меблі, майданчики, утеплення школи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:58 | 12.02.2019 / Іваничі / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

8-го лютого помічники народного депутата Андрій Бокоч і Ігор П’ятоха відвідали села Грядівської сільської ради Іваничівського району.

Вони зустрілися із жителями сіл Низкиничі, Гряди, Тишковичі, Хренів. Разом із ними працював грядівський сільський голова Микола Бородчук. Також оглянули об’єкти, куди спрямовувалися державні кошти за поданням парламентаря.

Зокрема, для потреб Грядівської сільської ради спрямували 30 тисяч гривень на закупівлю меблів у дошкільному закладі “Дзвіночок” села Низкиничі, 200 тисяч гривень – на завершення утеплення Грядівської школи. Встановили дитячі спортивні майданчики загальною вартістю 100 тисяч гривень в селах Тишковичі та Хренів. Також у село Кропивщина придбали насоси для водонапірної башні вартістю 20 тисяч гривень.

Андрій Бокоч наголосив, що народний депутат Ігор Гузь тісно співпрацює з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» і завдяки цьому вдається робити багато добрих справ для жителів округу. Власне, представник Фонду Віталій Воробік та Андрій Бокоч на зустрічі у селі Хренів передали мешканцям інвентар для гри у волейбол.

Люди цікавилися питаннями ціни на газ, виборів, децентралізації, медичної реформи тощо.

“Наше завдання – вивчити ситуацію та донести її до нардепа, аби в цьому році долучитися до вирішення нагальних проблем у вашій сільській раді. Саме для того особисто відвідуємо села”, – зазначив помічник.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер