<

«Діти заходу – дітям сходу»: мешканці Павлівської громади передали малятам з Дніпропетровської області понад 300 подарунків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 23.12.2022 / Іваничі / , , , , /
Перегляди
200
/ Коментарі відсутні

В Павлівській громаді відбулась акція «Діти заходу – дітям сходу», під час якої зібрали і передали малятам з Дніпропетровської області понад 300 подарунків.

Акцію організувала Павлівська сільська рада напередодні Дня Святого Миколая. Відтак учні та вихованці закладів освіти громади та їх батьки зібрали подарунки, які відвезли діткам з сімей переселенців, які наразі тимчасово живуть в селищі Межова Дніпропетровської області. Про це йдеться на офіційній сторінці громади у фейсбуці.

Окрім цього, подарунки до Дня Святого Миколая отримали учні та вихованці навчальних закладів громади.

“Дякуємо нашим незмінним спонсорам та благодійникам за солодощі: Хом’яку Олегу Ярославовичу, Марчуку Петру Афанасійовичу, Брисю Роману Миколайовичу, ТОВ “Старий Порицьк” (Обштирі Валентин Віталійович, Олександр Віталійович) , ПП “Макс Ком”, ФГ “Агроінвест-Топилище”, СВК “Перемога” (Гурський Віктор Олександрович), Павлівському лісництві (Конон Микола Петрович), Каузі Ярославу Анатолійовичу, Завишнюку Олександру Степановичу, Свято-Різдво-Богородичній релігійній громаді с. Грушів (настоятель Яйчук П.І.).

Окрема подяка благодійному фонду “Незабудка” в особі його керівника Горбачук Сніжани Миколаївни, за подарунки для дітей 1-4 класів”, – йдеться у повідомденні.

Частину подарунків закупили за кошти сільської ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа