<

Діти були брудні та кволі: двох малюків на Іваничівщині вилучили в п’яної матері

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:41 | 19.05.2021 / Іваничі / /
Перегляди
1091
/ коментарі 2

18-го травня у селі Соснина Іваничівської громади обстежено умови проживання та виховання малолітніх дітей у трьох сім’ях,  де батьки зловживають алкогольними напоями та не забезпечують належного догляду за дітьми.

З метою профілактики дитячої бездоглядності та безпритульності, залишення дітей без батьківського піклування, перевірки інформації про неналежне виконання батьківських обов’язків начальником служби у справах дітей  селищної ради Жанною Гринюк спільно з працівниками органів Національної поліції та охорони здоров’я здійснено виїзд на територію села, – йдеться на сайті Іваничівської селищної ради.

В ході  інспектування  сім’ї П. встановлено, що  жінка та її співмешканець мали чітко виражені ознаки алкогольного сп’яніння. Малолітні діти 2019 р.н. та 2021 р.н. були брудні, занедбані та кволі.

З метою попередження загрози їх  життю та здоров’ю, комісією було прийнято рішення про негайне вилучення малолітніх дітей із сім’ї  та  забезпечено їх тимчасове влаштування до дитячого відділення КНП «Іваничівська центральна районна лікарня» для  проведення та документування медичного обстеження.

Питання подальшого влаштування дітей буде розглянуто в терміновому порядку на засіданні комісії з питань захисту прав дитини селищної ради.

В двох сім’ях батькам роз’яснено їхні права та обов’язки щодо виховання дітей. За результатами обстеження умов проживання цих сімей складено відповідні акти.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа