<

Депутати Старолішнянської сільради проголосували за приєднання до Поромівської ОТГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:33 | 20.06.2017 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Голосування відбулося 20-го червня на позачерговій сесії Старолішнянської сільської ради. За приєднання до Поромівської ОТГ проголосували 11 обранців громади.

Сільський голова Назар Максимів у виступі зауважив, що питанню децентралізації приділялося багато уваги. Перш ніж винести питання на голосування, присутні вислухали інформацію голови Поромівської ОТГ Євгенія Недищука та представника Литовезької громади Галини Ковальчук.

Депутати також цікавилися, якою буде роль сільради після об’єднання, висловлювали своє бачення щодо втілення реформи з децентралізації.

У підсумку абсолютна більшість обранців громади підтримала варіант щодо об’єднання з Поромівською ОТГ.  “За” приєднання до Поромова проголосували 11 депутатів, “проти” – 1 та 1 “утримався”. Натомість “за” приєднання до Литовезької громади проголосувала 1 особа, 8 – “проти”, 2 “утримались”.

Після підрахунку голосів з місця пролунали пропозиції для кращого інформування населення розмістити на дошці оголошень листи з результатами голосування, з якими могли б ознайомитися жителі сіл, що входять у сільську раду.




коментарів: 6
  1. Продали село. Центр отг мав бути в селі Стара Літня, але БЕЗДАРНЕ КЕРІВНИЦТВО села, починаючи зі Степюк Валентини, не спромоглося цього зробити. Літня 50 років була центром, а стала провінцією. НЕСПРОМОЖНІ БЕЗДАРІ.

  2. Продали село. Центр отг мав бути в селі Стара Літня, але БЕЗДАРНЕ КЕРІВНИЦТВО села, починаючи зі Степюк Валентини, не спромоглося цього зробити. Лішня 50 років була центром, а стала провінцією. НЕСПРОМОЖНІ БЕЗДАРІ.

  3. Добре, що не пішли під “господарника”. Як Тишковичі і Гряди. У тих селах – його колега, що раніше був у Ст.Лішні. А люди чомусь мовчать.

    • Є розумні люди! Аби тільки потім Поромівська ОТГ(мало не написав ОПГ) не продалась *господарнику* разом з Лішнянцями.

    • Побачимо де ці всі ОТГ будуть через 5 років (з яким центром). Таке враження що влада не думає ні про людей, ні про країну. Важко назвати адміністративно-територіальноє реформою факт об’єднання двох сільських рад. Для чого займатися зараз такими дурницями. Тишковичі і Гряди ще нікуди не пішли, і не Вам знати де їм краще буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця