<

Депутати Іваничівської районної ради від Радикальної партії Ляшка будуть виключені з партії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:42 | 20.11.2015 / Іваничі /
Перегляди
1
/ коментарів 9

Депутати Іваничівської та Любешівської районних рад від Радикальної партії Ляшка будуть виключені з партії.

Написав голова осередку партії Володимир Кучер у себе на фейсбуці.

“Сьогодні відбулася сесія Іваничівської районної ради, більшість депутатів обрали головою ради представника ВО Свобода Андрій Бадзюнь. Шкода, але депутати які пройшли від Радикальної Партії Олега Ляшка, зрадили інтереси виборців, порушили партійну дисципліну і голосували за представника Бпп. Зрадників буде позбавлено мандатів та виключено з Партії. Аналогічно буде із зрадниками із Любешівського району. Попереджаю усіх новообраних депутатів – зради не потерпим!”

А також у коментарях радикал додав – “Мали голосувати за свободівця, а проголосували за бепеповця”




коментарів: 9
  1. Виявляється, були у ляшка ще нормальні люди. І тих скоро вже не буде. Хай йому буде гірше. Партійна дисципліна! Ще тільки вішатися не казали. То людям, виявлається, свої голови не потрібні… за них вже подумали…

  2. Особисто знаю багатьох “радикалів” з району. Майже всі зних не вірять ні партії Ляшка, ні якійсь іншій. На відміну від “свободівців”, які відстоюють інтереси партії, точно не Іваничівсьців і точно не Іваничівського району, “справжні радикали” готові на зміни. Бадзюнь, будучи головою РДА, тільки слинив партійними лозунгами, а нічого так і не зробив. Цікаво скільки коштує сьогодні посада голови районної ради??? ганьба запроданцям !!! Слава Україні!

    • ЦІ СВОБОДІВЦІ ОБДУРИЛИ ТА ПІДСТАВИЛИ ВІЛЕНТКА- НІКУДИ НЕ ПРОЙШОВ,
      ОБДУРИЛИ ПОБРАТИМИХ З БЮТ ПІД ЧАС РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ ,
      ТЕПЕР ПРОДАДУТЬ РАЙОН САПОЖНІКОВУ
      ЗАВТРА ВСІ НА МАЙДАН БУДЕМ ПАЛИТИ СКАТИ
      ГАНЬБА ДЕПУТАТАМ (ПОЛОВИНА З ЯКИХ ВЧИТЕЛІ)

  3. вони голосували не за партію, а за нормальну адекватну людину, головне що вони невтратили довіри в своііх виборців щого нескажеш про укропівських запродавців

  4. Шкода, але депутати які пройшли від Радикальної Партії Олега Ляшка, зрадили інтереси виборців, ( Яким чином товариш Кучер при таємному голосуванні взнав хто і як голосував, вищий пілотаж демократичних принципів, або відео з попередньої статті, проститутка Недбайло)

    • Інтереси виборців представліяє депутат, а не партія. І це ще питання за кого голосував виборець – за депутата в бюлетені чи партію? А те, що Кучер запроданець та бидло, як і більшість на цій сесії, то це всім ясно.

      • Дуже багато можна взнати про депутатів та їхні погляди, подивившись на їхні сторінки та коментарі у соцмережах і стане все на свої місця. “Скажи мені хто твої друзі і я скажу хто є ти.”

  5. “Буг” – цікавий сайт. Точно такий, що підтримує “свободу” і їх подібних. Найцікавіше тут не самі статті, а коментарі до них. Там є вся правда. Не забороняйте коментувати їх!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок