<

Депутат Волиньради Бокоч просить відновити рух потягів, що зупинялися на станціях Зимнівської та Іваничівської громад

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:42 | 20.10.2021 / Іваничі, Володимир / , , /
Перегляди
1352
/ 1 коментар

На дев’ятій позачерговій сесії Волинської обласної ради депутати підтримали запит №10 від 20-го жовтня Андрія Бокоча щодо відновлення курсування залізничного транспорту, який зупинявся на станціях у селах Зимнівської та Іваничівської громад.

Із відповідним запитом про неналежне забезпечення мешканців Володимир-Волинського району послугами з пасажирських перевезень, що надаються АТ «Укрзалізниця», він звернувся до голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка та виконавчого директора Регіональної філії «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця» Юрія Іщука.

Про проблему депутату повідомили мешканці сіл Зимнівської та Іваничівської громад. Вони звернулися до нього з проханням про відновлення курсування низки потягів, що зупинялись на станціях, які знаходились у селах зазначених громад. Це надавала можливість громадянам (особливо із соціально незахищених верств населення) швидкий і доступний доїзд до Іванич, Володимира, Ковеля, Червонограда, Львова та інших населених пунктів.

Андрій Бокоч просить розглянути можливість відновлення руху залізничного транспорту із зупинками на станціях, що знаходяться у селах Зимнівської та Іваничівської об’єднаних територіальних громад.




один коментар
  1. Що значить “вимагає відновити?” ви таке формулювання знаєте Бокоч-економічно нецелесообразно.Украіна це Европа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок