<

Депутат Сергій Недбайло дав відповідь ЗМІ, яке охрестило його “весільним музикантом”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:42 | 9.09.2016 / Іваничі / , , , , /
Перегляди
10
/ коментарів 7

Депутат і радник голови Іваничівської районної ради, “укропівець” Сергій Недбайло відреагував на публікації обласних ЗМІ, де його охрестили “весільним музикантом”, та пояснив, чому не хоче йти на місце Констанкевич.

“Весільним музикантом” Недбайла журналісти почали назавати після того, як світ побачив відеоролик та музичну композицію у виконанні депутата. Його персоною стали цікавитися, коли радник отримав можливість стати депутатом Волинської обласної ради після перемоги Ірини Констанкевич на виборчих перегонах у 23-му окрузі.

Інформацію про те, що він займе місце Констанкевич, Недбайло не спішив ні підтверджувати, ані спростовувати. З його слів, аналогічні рішення потрібно приймати не одноосібно, а колегіально, зваживши “за” і “проти”.

ЗМІ прогнозували, що саме Сергій Недбайло стане новим депутатом облради і, звісно, цікавились особистістю “укропівця”. Журналісти дізнались про його давнє хобі – музику та гру на весіллях – і почали цим дещо спекулювати. Зазнала пильної уваги і спроба радника поділитися з друзями у соціальній мережі Фейсбук своєю творчістю і його авторська пісня про те, що життя після 50-ти тільки починається. Згодом і відеоролик, і пісенна композиція десь зникла з соцмереж.

“Я дуже вдячний, що ви 2 рази розрекламували моє хобі і у ваших заголовках: “весільний музикант” так органічно вписується в канву подальшого розкриття матеріалу. Але я вчитель. Вчитель історії і Захисту Вітчизни з 1988року. З вищою категорією, зі званням “Старший вчитель” і купою грамот, і десятками випускників, які теж обрали цей фах. На весіллях я не граю вже 5 років. Вийшов на “творчу пенсію” :) Коли у вас, шановні корепонденти, дома є кішка або собака, про вас же не пишуть “собачниця”, так то і статті свої ви так не підписуєте “котяча мама” (далі -прізвище) :) Радий за колегу Людмилу Тимощук, яка достойно представить УКРОП в обласній раді. А я захотів працювати в своєму районі. Тут теж справ хватає. З повагою, вчитель Історії, людина, яка має більше 2 десятків захоплень і хобі – Недбайло Сергій”, – допис з таким змістом розмістив радник на сторінці у “Фейсбук”.

Новим депутатом облради стане завідувач акушерсько-гінекологічним відділенням Ківерцівської центральної районної лікарні, член «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Людмила Тимощук, про це повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

Нагадаємо також, що інтереси Іваничівського району на сьогоднішній день у Волинській обласній раді представляє депутат від ВО “Свобода” Олександр Бик.




коментарів: 7
  1. А як ваше хобі, гри на весіллях, відображається у декларації, мабуть гараєте не заспасибі?

  2. Як би модератор друкував всі коменти.Побачили б який він “нормальний” чоловік

  3. Тоді чому ти не надрукував про його “хобі” побиття однопартійця Степана Паламарчука і про відкриття кримінальної справи,а також його любов до “оковитої”?

  4. Ви вже замахали ви дивіться не на чиїсь проблеми а на свої, ви самі нічого не вмієте і не можите а ваш Коханий Стьопчик був моїм сусідом і з власних міркувань можу сказати шо то слаба людина на голову Якшо вам так завідно то хай вас жаба вдушить!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер