<

Депутат Іваничівської районної ради Роман Мельничук прозвітував за рік роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:20 | 14.03.2017 / Іваничі / /
Перегляди
8
/ 1 коментар

Депутат Іваничівської районної ради по виборчому округу № 19 села Луковичі Іваничівського району від політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ  ОБ’ЄДНАННЯ  ПАТРІОТІВ – УКРОП» Роман Мельничук прозвітував про свою депутатську роботу.

Мельничук Роман Борисович, 27.12.1977 р.н., обраний 25 жовтня 2015 року, посвідчення № 25. Учасник АТО. Тимчасово не працюю.

Законодавча база:

У своїй роботі керуюся наступними документами: Конституцією України, Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Іваничівської районної ради, Положенням про Президію районної ради, Положенням про постійні комісії районної ради, Положенням про помічника-консультанта депутата районної ради та іншими нормативними документами.

Дотримуюся Статуту та Програми політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ  ОБ’ЄДНАННЯ  ПАТРІОТІВ – УКРОП».

Участь у роботі Іваничівської районної ради:

За звітний період взяв участь у роботі 9 (із 10 проведених) сесій та 8 (із 8 проведених) засіданнях комісії з питань аграрної політики, земельних відносин, екології, раціонального природокористування та надзвичайних ситуацій, є членом комісії.

Прийом громадян:

Проводжу прийом громадян кожної 2 п’ятниці щомісяця з 9.00 до 13.00 за адресою: сільська рада с. Луковичі, вул. Селянська, буд. 12;

За звітний період було проведено 13 прийомів, прийнято 31 громадянина, розглянуто 20 письмових та усних звернень.

Було надано 5 тисяч 300 гривень матеріальної допомоги з особистого депутатського рахунку на лікування окремих жителів селища та району.

Розглянуто та позитивно вирішено ряд питань, а саме:

– організації та проведення благоустрою села;

допомоги в обробітку земельної ділянки;

– сприяння в придбанні вокальних мікрофонів та підсилювача для будинку культури;

– відновленні маршруту Володимир – Луцьк через Орищі;

– сприянні у проведенні водопостачання по вул. Набережній с. Луковичі – в процесі роботи;

пільговій підписці газети «Волинські новини»,

та ряду інших.

Депутатські звернення:

№ 5 від 23.05.16р. – до директора територіального центру соціального обслуговування Іваничівської РДА Приступи О. С. «Щодо надання інформації про осіб, які перебувають на обслуговуванні в територіальному центрі», отримано відповідь в повному об’ємі, № 0098/1.12/1.16 від 25.05.2016, матеріали використані в роботі.

Участь у заходах:

Приймав активну участь у районних та селищних масових заходах:

Днях депутата (весна, осінь), Днях довкілля, прибиранні та облаштуванні територій (весна), благодійній акції – ярмарці в підтримку воїнів АТО (12 березня), Днях добросусідства Кречів-Крилів (літо), Днях села (літо), сільських звітних концертах (літо), спортивно-масових заходах (весна-осінь), , сесіях сільської рад с. Луковичі (протягом року), привітанні школярів зі святом Першого дзвоника та інших.

Надавав благодійну фінансову допомогу, допомагав власними засобами у вирішення простих питань (організації певних робіт, організації та проведенню благоустрою, виконання ремонтних робіт власними силами).

Співпрацюю з Іваничівським представництвом Фонду Ігоря Палиці “Тільки Разом”, беру участь в підготовці проектів, надаю рекомендації з підготовки документів.

Роздуми:

Я хочу оправдати довіру тих людей що віддали за мене свої голоси. Хоча багато проблем ще є невирішені, але завдяки діяльності  нашої фракції у районній раді та багатьом іншим депутатам, яким небайдужі проблеми жителів району та селища, нині забезпечується нормальна життєдіяльність.

Зізнаюся, мені приємно працювати в такій професійній, злагодженій команді, тож надіюсь, що наша співпраця матиме продовження.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер