<

Депутат -“батьківщинівець” з Іваничівської райради облаяв жінку в маршрутці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 27.02.2017 / Іваничі / , , , /
Перегляди
11
/ коментарів 12

До інтернет-видання “БУГ” звернулася Олена Дерейко з тим, що депутат Іваничівської районної ради від ВО “Батьківщина” Валерій Кузьмич нецензурно вилаявся та образив її, коли запропонувала відремонтувати силами жителів дорогу в село Млинище.

З розповіді жінки, інцидент трапився 23-го лютого у маршрутці. Вона стверджує, що звернулась до депутата з пропозицією відремонтувати дорогу.

“Я прописана в селі Млинище, 20 років туди їжджу, хоч живу в Нововолинську. Звернулася до Кузьмича, який є депутатом райради. Так  як у нас в село не реально ногами зайти, кажу до нього: “Я не хочу, щоб нам давав районний бюджет, збери установчі збори, з людьми вирішуй питання. Може, хтось коштами допоможе, щоб частково позакидувати ті ями, бо і маршрутка їздить в село, і ми їздимо. Звернулася до нього з такою пропозицією при людях. Він мені каже: “А не пішла би ти на… тобі, б…, давно в дурдомі місце”. Ми спілкувалися в маршрутці, де чоловік з 15 їхало, вони всі чули.

Я просто хотіла, щоб він пролобіював питання ремонту дороги. Не просила добиватися коштів з району, бо знаю, що там не реально вибити їх”, – розповідає Олена Дерейко.

Жінка стверджує, що була свідком розмови, коли член “Батьківщини” розповідав про підкупи депутатів в райраді – тисячу гривень за голос.

Валерій Кузьмич натомість розповів, що конфлікт між ним і Дерейко тягнеться вже давно. Він заперечує, що посилав жінку “на три букви”, хоча зізнається, що використав ненормативну лексику.

“Це неправда. Я по-іншому сказав. Це слово просто вирвалося з рота. Проблема полягає в тому, що вже рік та жінка має до мене претензії. Старався їй пояснити, яка ситуація з бюджетом в районі, що не тільки в нас кричуща ситуація з дорогами. Вона постійно мене називає “грьобаний депутат”, “нічтожество” і тд. Кричала на цілу маршрутку, що я за тисячу гривень купуюся і голосую. Вибачте, в мене також є гідність”, – пояснив “батьківщинівець”.

Олена Дерейко вважає, що депутат тримає народ за бидло. Валерій Кузьмич заявляє натомість, що у нього є свідки розмови і боятися чи соромитися йому нічого.




коментарів: 12
  1. Ця пані хоч трошки розуміється в арифметиці? Скільки коштує “позасипати ями” на пару кілометрів? Селяни потягнуть оплатити по пару тис.грн з двору на дорогу, чи “пошлють” панянку з її ініціативою ще далі ніж на три букви?

    • Якщо нічого незнаєте, то мовчіть і не наводьте на людей наклеп. Бо вже якщо чесно достало, йдіть ви на їхнє місце командуйте, вирішуйте питання.

      • а скільки треба дати, або за скільки продатися, щоб піти на його місце?

        • не треба продаватися і нічого не треба давати. людину на посаду депутата районної ради вибириють люди!!!!

  2. а породою засипати не вдастя? це дешевше ніж асвальт ,але трішки поліпшить ситуацію. В селі явно є люди у яких є трактор з причепом чи вантажне авто щоб породи привести , а там спільними силами можна і позасипати .

  3. Пані олена олігарх найбагатша людина в селі після колишньої голови колгоспу з її слів .проявіть ініціативу ,кузьмич молодець бо ця пава всіх дістала.

  4. Ті депутати, це все ледарі чумні…
    Бидло вони та непотріб, але самі люди недалеко втекли, бо вибирають таке чудо самі….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер