<

День святого Валентина: який він для закоханих пар Іваничівщини?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:06 | 14.02.2018 / Іваничі / /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Сьогодні багато закоханих відзначають День святого Валентина. У цей день молоді люди зазвичай приділяють більше уваги один одному, ніж будь-коли: дарують квіти, освідчуються в коханні, влаштовують сюрпризи.

Як ставляться до Дня святого Валентина закохані пари Іваничівщини, як його відзначають, що відчувають, вони розповіли інтернет-виданню “БУГ”.

Назар Недбайло:

Свято Валентина – це особливий день для молодих людей. Адже саме в цей день всі закохані пари роблять приємні подарунки один одному та намагаються весь день провести разом.

Особисто я привітаю свою кохану дівчину по скайпу, а відсвяткуємо трішки пізніше. На жаль, бажання не завжди збігаються з можливостями.

Всім закоханим зичу провести романтично сьогоднішній день. Тим, хто ще не насмілився сказати про свої почуття коханій людині, варто це зробити сьогодні, у День святого Валентина.

Аня Казімирова:

День Валентина… Мені більш звично називати його Днем закоханих. Це свято сповнене романтики і почуття того, що ти живеш не дарма, бо маєш кохану людину, яка є для тебе важливим стимулом йти вперед і долати вершини! Для мене таким стимулом  є коханий чоловік Олександр, з яким уже 7 років разом. Це один із 365 днів у році, щоб сказати своєму Сашкові: «Я тебе дуже люблю» і «Ти у мене – найкращий». Хоча, на мою думку, у  закоханих кожен день повинен бути особливим.

До одруження цього свята чекала і, звичайно, подарунки купувала, ще й хвилювалася, щоб сподобалися. А зараз трішки не так: розумієш, що не потрібно чекати 14-го лютого, щоб зробити коханому  приємний сюрприз чи подарунок.

Щодо подарунків, не варто дарувати коштовні речі, бо це не впливає на кохання, звісно, якщо воно щире.

Як такого святкування не плануємо, думаю, після роботи приготуємо щось смачненьке разом з чоловіком, згадаємо приємні моменти і я вкотре скажу йому: «Я тебе дуже люблю».

Надія Причепа:

День Валентина – це свято любові, вірності і душевного тепла двох закоханих.

На жаль, сьогодні День закоханих я відзначаю одна, але відчуття закоханості мене не покидає ні на хвилину, бо мій коханий з самого ранку малює усмішку на моєму обличчі дзвінками, смс-повідомленнями, а також сюрпризами.

Ми з коханим знаходимося на великій відстані один від одного, але це не є перешкодою для наших почуттів.

Олександр Колєсов:

Для нашої пари День святого Валентина – це черговий день, коли ми разом. Проте святкувати його ми любимо. Із дружиною ми разом вже 8 років і кожного року влаштовуємо маленьке свято для себе.

Цього року святкування у нас буде особливе, оскільки цей день ми проводимо у медовому місяці.

Вікторія Сливка:

Раніше, в юності, в цей день ми традиційно обмінювалися “валентинками”, а коханий дарував мені квіти та солодощі. Це свято було для нас особливим приводом для висловлювання почуттів. Не дивно, що й освідчувався Юра саме у День святого Валентина.

Проте зараз ми не відзначаємо цього свята, оскільки вважаємо, що знаки уваги варто приділяти, не чекаючи конкретної дати на календарі. І у звичні будні можна принести коханій філіжанку кави або приготувати для коханого щось смачненьке.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця