<

Демян Мартиновський з Гряд братиме участь в обласному конкурсі “Яскраві діти України”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:33 | 24.06.2017 / Іваничі /
Перегляди
42
/ Коментарі відсутні

Демян Мартиновський із ЗОШ І-ІІІ ступенів села Гряди, учень Нововолинської дитячої школи мистецтв по скрипці і вокалу брав участь у відбіркового конкурсу “Яскраві діти України”, які проходили у місті Нововолинську та селищі Іваничі 8 та 9 червня. І в обох конкурсах став переможцем.

Так як конкурс у Нововолинську проходив на один день раніше, ніж в Іваничах, Демян в області буде виступати від міста Нововолинська. Готувала юного артиста до конкурсу вчитель Нововолинської дитячої школи мистецтв Марина Душук. Співав він пісню про слоненя. До виступу в Іваничах готувала хлопця Надія Войчук -вчитель музичного мистецтва Грядівської школи із піснею “Я не хочу гратись у війну”.

з 26-го по 29-те червня в місті Луцьку відбудеться обласний етап конкурсу “Яскраві діти України”, в якому Демян Мартиновський візьме участь. Уже записав відеовиступ,

— Це надзвичайно обдарована, талановита, артистична дитина. З ним легко працювати, він вміє передати зміст і глибину пісні не лише інтонаціями голосу, а й рухами. Цьому його не потрібно особливо вчити, воно у нього є.  Демяна запрошують виступати на різні заходи і він із задоволенням відгукується. Йому подобається співати. Ми його називаємо зірочкою, соловейком грядівським, – розповідає Надія Войчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця