<

Cпортивні змагання “Здорові старти” відбулися в Луковичах Іваничівського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:27 | 24.06.2017 / Іваничі /
Перегляди
1
/ коментарі 2

21-го червня у Луковичах на шкільному стадіоні відбулися міжрайонні спортивні змагання “Здорові старти”. У них взяли участь п’ять команд  із Іваничівського та Володимир-Волинського районів. 

— Луковичівська загальноосвітня школа працює в Міністерській програмі “Навчання в русі”.І в рамках цією програми ми придумали ще свою програму “Здорові старти”.  А започаткували ми її минулого року взимку. І сьогодні у нас в гостях наші сусіди команда із Старого Порицька із директором, ще одна команда з Іваничівського району із Будятичівської школи теж з директором. І дві команди з Володимир Волинського району загальноосвітніх шкіл сіл Бубнів та Сілець із директорами і, звичайно, команда з Лукович і я її директор. Здорові старти -це спортивні розваги. Мета таких змагань познайомитись ближче, знайти нових друзів, позмагатися. Змагатися будемо, переможців визначати не будемо, –  розповідає директор Руслан Недбайло, розпочинаючи змагання.

Руслан Недбайло подякував дітям за виявлене бажання брати участь у таких змаганнях, вчителям, які долучились до його проведення, батькам.

Привітав команди із спортивними змаганнями помічник народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч. Побажав бути активними, змагатися чесно, знайти нових друзів. Але найголовніше, було побажання, “виростати справжніми українцями, патріотами своїх сіл, своєї держави, бо майбутнє України за молодими енергійними, розумними сьогоднішніми дітьми.

Діти весело і приємно провели час. Змагалися командами і поодинці. Дітям допомагали їх наставники. І це було приємно, підбадьорувало. Були різні конкурси та естафети. Були перемоги і маленькі невдачі, але в цілому всі отримали заряд енергії від участі і багато приємних емоцій.

Змагання відбулися за підтримки Фонду народного депутата України Ігоря Гузя. Нагороди учасникам вручив помічник нардепа Ігор П’ятоха.

А після змагань на дітей чекали борщ та куліш, який у садку готував кошовий отаман.




коментарів: 2
  1. Як завжди Луковичі на ВИСОТІ! молодці!!! Коли вже решта деректорів будуть любити свою роботу, а не на відбувайла. Ось за такими педагогами як Руслан Недбайло який живе своєю роботою і лізе зі шкіри щоб діти були розумні і здорові майбутнє нашої нації. Руслане моя Вам велика батьківська вдячність.

  2. Решта не директори,а заробітчани. Позасиджувались в керівних кріслах.пообростали мохом,нахапали годин дармових,оточили себе тупорилими лакузами і не тривожте їх.Пора питати з них за кожну, державою виплачену їм,гривню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер