<

Чутки над БУГом: Термінова нарада або не нервуйте моє обласне начальство

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:51 | 26.02.2018 / Іваничі / /
Перегляди
5
/ коментарі 2

Зустріч нардепа Ігоря Гузя з активом Іваничівської ОТГ не відбулася в обраному попередньо місці через ніби-то термінову робочу нараду директора Іваничівського районного центру зайнятості Гаріка Татояна, яку назвали як «запланований семінар». Ситуація, що склалася, вказує на перешкоджання діяльності народного депутата України?

Як свідчать джерела інтернет-видання «БУГ», у четвер, 22-го лютого, в приміщенні Іваничівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості мала відбутися зустріч народного депутата України Ігоря Гузя з представниками Іваничівської об’єднаної територіальної громади.

В заході мало взяти участь кілька десятків осіб. Обраний попередньо зал підходив для такої зустрічі.

Але в  середу організаторів повідомили про терміновий семінар, який ніби-то був запланований в тому ж приміщенні. І що цікаво, в той самий день і в ту саму годину.

Та як стверджують наші джерела, ніякого офіційного заходу не відбулося, а всі працівники були «запрошені» на, так звану, термінову робочу нараду керівником центра зайнятості Гаріком Татояном. Натомість, зустріч з нардепом була проведена в приміщенні місцевої бібліотеки.

Можемо зробити простий висновок: спроба завадити в такий спосіб діяльності нардепа, ОТГ, чи для прикладу, в перспективі мас-медіа, нічого доброго директору установи не принесе.

На сьогодні керівник обласної установи, голова волинського партійного осередку Блоку Петра Порошенка Роман Романюк може і оцінить такі «потуги», але що буде через рік, коли влада в країні зміниться, питання залишається відкритим. Здається, ми всі вже таке проходили в часи Віктора Януковича.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер