<

Чутки над БУГом: районна влада Іванич не визнає 8 березня?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:01 | 7.03.2016 / Іваничі / /
Перегляди
7
/ коментарів 9

Якщо у сусідньому від Іванич Нововолинську прекрасну половину людства вітали концертом, лунали щирі побажання публічних осіб, зокрема чоловіків, то в самих Іваничах жіноцтво явно було обділене увагою…

Мова йде про урочистості, організовані відділом культури та Іваничівською РДА, на які запрошували і представників влади, і громаду. Про захід було оголошено в районній газеті. Всі бажаючі послухати творчий репертуар камерного оркестру “Елегія” та вітання до свята мали приготувати по 10 гривень “на квиток”. Місцева інтелігенція в очікуванні теплих слів та побажань, звісно, не поскупилася на такі гроші.

Якою ж несподіванкою стало для жінок згадане свято… на яке ніхто з представників влади не прийшов. Прибув, правда, радник голови райради на громадських засадах Сергій Недбайло. Він між іншим пояснив, що це свято добровільне – хто святкує, а хто ні. А потім прочитав вірш, присвячений жінкам … Рикович. На цьому список виступаючих закінчився.

Очевидно, селищна рада, деякі представники адміністрації та районної ради не відзначають цьогоріч свято ніжності і краси. Тільки так, в тісному крузі. Десь на Павлівці чи деінде. Бо ж війна і економічні проблеми… Але як будуть проводитися заходи, приурочені державним святам,  то обов’язково згадають про отих жіночок, які сиділи в концертному залі. Зганятимуть державників для масовки.

Теплі   слова   і найкращі побажання нововолинянкам лунали з вуст першого заступника міського голови Андрія Сторонського, голови профспілкової організації  центральної міської лікарні Михайла Новосада, директора загальноосвітньої школи №6 Івана Пуклі, голови міської організації ветеранів війни та праці Леоніда Дударя, – пише сайт Нововолинської міськради.

Варто би було повчитися іваничівським діячам у сусідів. Хоча б для того, щоб не було потім “схвальних” відгуків по Іваничах. Прикро, що найбільш талановиті, здібні до співу та хореографії чиновники в регіоні, не скористалися можливістю привітати жінок.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 9
  1. І я його не визнаю. Це день солідарності всього жіноцтва світу у боротьбі за свої права. А не ніжності та краси. День ніжності і краси відбудеться на початку травня. І має він назву, День матері. Радянська влада перетворила 8 Березня у день політичного зомбування на рабську покірність жінок у всьому СССР. Молодці іваничівці! Проте, у скомунізованому Нововолинську, при нинішньому феодальному режимі і лояльному до місцевої влади депутатському корпусі, таке неможливе у принципі.

  2. Про 8 березня, 9 травня і Діда Мороза я вже чув. Що ще не треба визнавати, Анатоль? :) Цікаво, коли Ви “прозріли”? Чи з пелюшок 8 березня Вам кілком в горлі?

  3. Не всі жінки значить достойні уваги, ось наприклад завтра Андрій Анатолійович думаю не забуде привітати Олесю Тарасівну)))!

  4. Іванка,а чи не забагато ти береш на себе?Олесю Тарасівну знають всі,як порядну людину,хорошу дружину,люблячу маму(чого не скажеш про тебе)!Для чого псувати людині настрій???А може тебе не Іванкою звуть????

  5. Іванка,ти не забагато береш??Олеся порядна людина(чого не скажеш про тебе)А може тебе не Іванкою звуть???

  6. Згоден я з чоловіками в іваничах. Свято жінкам треба робити щодень, а не тоді, коли придумали комуняки. І квіти дарувати тим, кому хочеш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер