<

Чутки над БУГом: Перевиборам селищного голови в Іваничах бути?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:35 | 17.12.2015 / Іваничі / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Львівський апеляційний суд не задовільнив позову Іваничівської селищної виборчої комісії про скасування рішення Іваничівського суду щодо визнання постанови комісії №25 від 16-го листопада 2015 року «Про скликання пленарного засідання першої сесії Іваничівської селищної ради» незаконною.

17-го листопада “свободівці” оскаржили постанову Іваничівської селищної виборчої комісії №25 від 16-го листопада 2015 року «Про скликання пленарного засідання першої сесії Іваничівської селищної ради» в суді, мотивуючи це тим, що депутати селищної ради не були зареєстровані, а новообраний голова Федір Войтюк не подав документів про звільнення з посади голови РДА. Зрештою, представники провладної партії у Іваничах виграли суд. Апеляційний суд у Львові, як стало відомо з інсайдерських джерел, прийняв рішення “на руку” членам ВО “Свобода”.

10-го грудня Президент підписав розпорядження про звільнення Федора Войтюка з посади голови Іваничівської районної державної адміністрації Волинської області. На разі обов’язки голови РДА виконує перший заступник Теодор Гавінський. У зв’язку з судовими позовами “Свободи” питання призначення селищного голови залишається відкритим.

Войтюк забрав трудову книжку з райдержадміністрації. З даної ситуації не важко зробити прогноз,чи будуть перевибори в Іваничах, а навіть і те, хто їх переможе.

За інформацією інсайдера, на виборах селищного голови 25-го жовтня найбільше зіпсованих бюлетенів було серед тих, де люди голосували за Миколу Пасевича, який, до речі, по голосах зайняв третє місце серед кандидатів після Войтюка і Вілентка. Це дає привід думати, що поки певні особи ставили палки в колеса третьому, шість голосів вирішили долю виборів, при чому дуже несподівано.

Якими методами перемагатимуть на перевиборах в Іваничах, якщо вони відбудуться, цього разу?

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер