<

Чутки над БУГом: Мазурок вже не буде заступником голови Іваничівської райради?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:27 | 3.12.2015 / Іваничі / , /
Перегляди
14
/ коментарів 7

Журналістам інтернет-видання “БУГ” стало відомо, що в Іваничівському районі на даний час є два претенденти на посаду заступника голови районної ради від таких політичних партій, як “УКРОП” та ВО “Батьківщина”.

Заступника голови Іваничівської районної ради мали обрати на першій сесії 20 -го листопада, однак це питання з якихось причин перенесли до кращих часів.

За інсайдерською інформацією у штатному розписі районної ради є лише один заступник, а “по нештатному” їх хочуть призначити два. Треба, щоб у бюджеті були передбачені кошти на зарплату обом “замам”, тому процедура затягується. Подейкують, у Іваничах заступника будуть обирати після Нового року.

Чому відбудуться такі зміни у штаті райради? Бо перед обранням голови району за відданість і підтримку пообіцяли посади “УКРОПу” та “Батьківщині”.

З “Українського об’єднання патріотів” на заступника претендує Сергій Недбайло – людина, в якій гармонійно поєдналися талант педагога та каратиста.

_DSC0901_tn

В “Батьківщині” – неочікуваний поворот подій, бо на посаду висувають одноосібника з села Колона Іваничівського району Миколу Мельника. Таку пропозицію йому вже зробили від партії, хоч після Нового року плани можуть змінитися.

_DSC0832_tn

Віктор Вілентко, якого “бортанули”  побратими, міг би стати радником у Андрія Бадзюня, котрий колись був радником у нього, але чи схоче цього голова районної ради? Віктор Анатолійович, за інформацією інсайдера, “сватається” на посаду голови громадської організації учасників АТО, яку найближчим часом планують зареєструвати в Іваничах.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 7
  1. А більше Іваничівщина достойних АТОшників не має, що Вілентко то має очолювати?

  2. Підтримую Сашка, теж знаю багатьох учасників АТО, молодих енергійних, такшо краще когось молодого, бо Вілентко вже себе проявив він волонтер

  3. Цікаво,а чого це Мене без мене сватають на якусь посаду. Цікаво комусь мити кістки? Схаменіться панове? У своєму житті я маю чим займатися. Хто очолить громадську організацію АТО не важливо, головне щоб вона була дієвою,а не просто на папері.Проте на керівника не претендую,заспокойтесь.А що на рахунок радника, то А.Бадзюнь працював на громадських засадах

  4. А.Бадзюнь це маріонетка яка робить те що йому скаже сірий кардинал району Н.Шумська яка активно підтримувала його на виборах . Слуга феміди убирає ворогів вже не перший рік і просовує своїх кандидатів так що незалежно хто буде заступником але керувати буде сірий кардинал району Ніна Шумська!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця