<

Чутки над “БУГом”: головна освітянка Іваничівщини цікавиться вакансією у виконавчому органі Поромівської ОТГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:08 | 24.01.2017 / Іваничі / /
Перегляди
6
/ коментарі 4

Як стало відомо інтернет-виданню “БУГ” з інсайдерських джерел, начальник відділу освіти Іваничівської РДА Надія Жук цікавиться наявністю вакансії в органах управління освітою у об’єднаних територіальних громадах, які були створені на території Іваничівського району, зокрема в Поромівській ОТГ.

В умовах децентралізації передбачається, що діяльністю навчальних закладів району опікуватиметься не Іваничівська райдержадміністрація, а відповідний виконавчий орган (відділ освіти) об’єднаної громади, а єдиним шансом на продовження кар’єри працівникам відділу освіти районної державної адміністрації лишається працевлаштування у відділах освіти об’єднаних громад.

Одним із управлінських повноважень об’єднаної територіальної громади є формування власної системи забезпечення освітніми послугами. Для цього потрібно здійснити передачу всіх навчальних закладів з комунальної власності районних рад до власності об’єднаних територіальних громад, врегулювати трудові відносини з педагогічними працівниками навчальних закладів, розміщених на території об’єднаних територіальних громад, внести зміни до статутів, провести державну реєстрацію, замовити та отримати відомості щодо навчальних закладів з єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, виготовити штампи та печатки з урахуванням внесених змін.

Після розроблення і затвердження посадових інструкцій керівника та працівників органу управління освітою за розпорядженням голови ОТГ призначають керівника органу управління освітою.

Способів призначення керівника органу управління освітою є два:

  • пряме призначення,
  • на конкурсній основі.

За інсайдерською інформацією “БУГ” дізнався, що керівництво Поромівської ОТГ планує проводити конкурс на заміщення посади начальника освіти у тому випадку, якщо претендентів буде кілька. Якщо ж бажаючою очолити освіту в громаді буде єдина людина, яка відповідає критеріям керівника, – голова підпише розпорядження щодо її призначення.

Інтернет-виданню “БУГ” також стало відомо, що начальник іваничівської освіти мала розмову з головою Поромівської ОТГ щодо цього питання, як і те, що Євгеній Недищук не відкидає варіанту призначення Надії Жук на посаду, оскільки в галузі освіти вона працює багато років, пройшла дорогу від вчителя до керівника райво, знає освітню «кухню» із середини. Входити в курс справи їй буде легко, бо прийшла з низів і на собі відчула відповідальність, права і обов’язки вчителя.

До того ж у Надії Жук є досвід роботи на керівній посаді. Тому не виключено, що жителі Поромівської ОТГ особисто матимуть можливість оцінити її високий інтелект та відповідальний підхід до виконання завдань для розвитку освіти в регіоні.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com

Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 4
  1. От Вам і перші результати роботи нової голови Іваничівської РДА!
    Правильно Богданівна,,,,, Банду Геть!!!

  2. Дійсно, це один з достойних начальників відділу освіти за часів існування “райво”. Шановні колеги-педагоги!!! Так, звертаюся до вас. Є така приказка: “Скільки вовка не годуй, все одно в ліс проситься”. Так і ви. Це така дяка їй за те що постійно мали всі доплати, премії, звання? А ви колеги – директори не робіть з себе “богів” школа це не ваша власність і люди розберуться хто є хто, а особливо хто “Ви”. Хочете отримувати по 10 тисяч, то працюйте так щоб батьки не наймали репетиторів…

  3. Таку людину мати в громаді, хотів би кожен голова,адже вона знає всю роботу і не тільки по освіті.Район тримай міцніше такі кадри, а то тобі гаплик. Надя -тобі респект і уважуха.

  4. Я не знаю, хто підписується СУСІДКАМИ,(можу лише здогадуватися), хто коментує, але про похорон я сказала те, що боліло не лише мені, а багатьом людям, а до Надії Андріївни мене не приписуйте, для мене вона хороший керівник, брудом я її не обливала ніколи і не збираюся це робити, і мене підставляти у такий спосіб не потрібно. Врешті-решт можна перевірити електронну адресу, якщо хтось не наважується назвати своє справжнє ім’я, то ця людина просто – БОЯГУЗ, і, напевне, привикла усе життя “загрібати жар чужими руками”. У мене совість чиста (на рахунок таких коментарів), і я не боюся цього сказати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа