<

Чутки над БУГом: Бадзюнь, Недбайло чи Сапожник – хто очолить Іваничівську райраду?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:33 | 28.10.2015 / Іваничі / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Журналістам інтернет-видання “БУГ” стало відомо, що зараз в Іваничівському районі є три претенденти на посаду голови районної ради від різних політичних сил, які отримали найбільшу симпатію жителів на місцевих виборах.

За інсайдерською інформацією, у області розглядають три кандидатури на очільника Іваничівської районної ради – це екс-голова Іваничівської РДА, голова ВО “Свобода” Андрій Бадзюнь, колишній голова Риковичівської сільської ради Андрій Сапожник, який балотується від БПП “Солідарність”, та лідер Іваничівської організації “Українського об’єднання патріотів “УКРОП”, вчитель за фахом Сергій Недбайло. Можливо, з’являться ще інші кандидати. Усе залежить від того, як в області сформується коаліція політичних партій.

Станом на 15:15 28-го жовтня у Іваничівській районній комісії чекали відповіді Сергія Недбайла, який за результатами виборів пройшов і до районної ради, і до обласної. Ймовірно, кандидат жде вказівки з області, де саме продовжити свою політичну кар’єру.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер