<

Чутки над БУГом: за перемогу на виборах депутата Томашевська пообіцяла Катерині Будь посаду керівника «первинки»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 19.10.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
5514
/ коментарів 5

31-го жовтня у селах Древині, Іванівка та Лугове відбудуться проміжні вибори депутата Іваничівської селищної ради. За депутатський мандат змагатимуться два кандидати-самовисуванці: Ігор Маковський (місцевий активіст) та Катерина Будь (сімейний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги).

З власних джерел Бугу стало відомо, що в разі перемоги на виборах Катерина Будь стане очільницею Центру первинної медико-санітарної допомоги. Відповідно, селищний голова Лідія Томашевська візьме під свій контроль важливу ланку охорони здоров’я в громаді.

Активну агітацію по селах негласно вже проводить очільниця селища. До цього традиційно “підключила” адмінресурс. Зокрема, депутатів, які працюють в апараті селищної ради та старосту.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди.




коментарів: 5
  1. томашевська – це віджиток совка.
    вона не здатна креативно думати (хіба якшо тільки шахрайство назвати креативом).
    Перефразую: вона не здатна конструктивно креативно думати для збудування (бо таки да, в шахрайстві креатив потрібен не аби-який, але він не збудовуючий…)

  2. Абищо і з боку бантик. Адекват.06 , ви забули попереду свого псевдоніма написати НЕ.

  3. Не знаю до якої Лідки ви звертаєтесь , але таке звертання до жінки популярності вам не принесе. І ще, якщо Томашевська (прізвище пишеться з великої літери-це вивчають у 1-му класі) шахрайка, то докажіть це і звертайтеся у відповідні органи. Бо ця писанина вказує, що в людини не все в порядку . Ви напевно молоді і вам не відомо що таке совок. То якщо не жили при совку, то крще не пишіть.

    • Ta нє!
      тoмaшeвcька з мaлої бyкви – це високий piвень пиcьма з пoзицiї життєвoгo дocвіду і нaгляднoго вiднoшення, а нe пoмилкa piвня пepшoго клacy.
      Я ж кажу, не кpeaтивна, та ше й лoгіка, виявляєтьcя, вiдcyтня!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця