<

Чутки над БУГом: в Іваничах планують побудувати новий магазин мережі АТБ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:46 | 11.08.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
3354
/ коментарі 2

В Іваничах побудують новий торговий центр. Як стало відомо БУГу з власних джерел, ймовірно, йдеться про магазин мережі «АТБ».

Детальний план території для будівництва та обслуговування торгового центру розглянули на громадських слуханнях 10-го серпня. На обговореннях в селищній раді зібрались місцеві активісти й мешканці громади.

Проєктанти зазначили, що новий торговий заклад планують побудувати в Іваничах на вулиці Валовій, поблизу місцевого стадіону.

Згідно із проєктною документацією, магазин облаштують на земельній ділянці, площею 0, 1151 га. Наразі там знаходиться житловий будинок з господарськими спорудами, які планують демонтувати. Натомість хочуть побудувати приміщення, площею 550 м², та проїзд для підвезення та розвантаження товару, шириною 3,5 м.

Також, за словами проєктантів, перед будівлею буде паркінг на 6 автомобілів.

Територію поблизу торгового центру облагородять. Тут облаштують зелену зону, пішохідні доріжки, квітники, газони, урни для сміття та вуличне освітлення.

Однак, на запитання про те, чи дійсно це буде супермаркет АТБ і проєктанти і представники селищної ради не дали чіткої відповіді. Вони зауважили, що не володіють точною інформацією.

Але, як стало відомо БУГу, найімовірніше йдеться саме про магазин мережі АТБ.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди.

Зазачимо, “АТБ-Маркет” – українська мережа супермаркетів, зареєстрована у Дніпрі. Станом на березень 2021 року мережа нараховує 1203 крамниці, входить до складу корпорації “АТБ”.




коментарів: 2
  1. Було б прекрасно, хоч один би маркет нормальний був в Іваничах, і місце хороше

  2. Якщо в наших підприємців будуть товари дешевші, ніж в атб, то я них буду купувати. А так я за атб

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер