<

Чутки над БУГом: Бадзюнь подарує Мазурку посаду заступника голови Іваничівської райради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:29 | 24.09.2016 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ коментарів 8

Як стало відомо журналістам інтернет-видання “БУГ”, на черговій сесії Іваничівської районної ради на посаду заступника голови райради висунуть члена “Батьківщини” Юрія Мазурка.

Кадрові призначення влади залишаються лакмусовим папірцем, що дозволяє пересічному громадянину зрозуміти, які ідеї переслідують чиновники та яка їхня мета. “Свободівські” реверанси представнику “Батьківщини” –  це свого роду аванс, який його партійці будуть відпрацьовувати або вже відпрацювали.

Ця інформація наштовхує на припущення: Бадзюнь високо оцінив старання місцевої “Батьківщини” для втілення власних планів. Депутат райради Мазурок на шляху до олімпу, бувало, спотикався, адже вже були спроби призначити його заступником, проте депутати не підтримати цю ініціативу.

У політичних колах подейкують, що, нібито, посада була обіцяна Мазурку давно. За однією з гіпотез, результатом цього призначення має стати відставка голови Іваничівської РДА Лілії Кревської, яка не по зубах голові райради. Посадовці зі “Свободи” та “Батьківщини” відкрито виступають проти лучанки, яка нещодавно виграла конкурс і ще не встигла навіть зайняти крісло у райдержадміністрації.

Передбачувано, призначення Юрія Мазурка на посаду заступника відбудеться в кращих кулуарних традиціях на сесії районної ради. Подейкують, Андрій Бадзюнь пообіцяв сам “забезпечити” його голосами за давню та віддану дружбу.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com

Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 8
  1. Невже в Юрія Олександровича немає самоповаги, вже ж спробував свої сили… ну не хочуть його депутати бачити на цій посаді, та й жителі району думаю теж, більше того вже був заступником і то ніяким. Нічого не зміниться в нашій державі допоки люди будуть займати крісла не відповідно професійним якостям, а через власні амбіції.

  2. А чому нема інформації про це питаня на сторінці районої ради? і на комісіях не було? Тоді президія може але на сесії інтересно буде. Нахєр це Мазурку? Всьо ж матеріально забеспечений. Шо нехватає?

  3. цей клоун потрібен Бадзюню як і інші щоб жар розгрібати , а точніше з Кревською. В мазурка ніякої економічноі освіти шахтьор шахтьором тіко на джипі ізде

  4. Шановні читачі інтернет видання “Буг” ніколи не забуду як після революції гідності цього “чудо-заступника” заносили в сесійну залу на інвалідному візку всеодно як ТігрЮлю, напевно вже було би стидно йти на заступника ще раз, але Царю такі холопи потрібні які прогинаїться під царя.(непевно голосування за прізвище заступника буде ідентичним як було голосування за Голову ради)

  5. навіть на сайті національного агентсва немає інфи, що кревська виграла конкурс, тож це булька і тільки булька

  6. Вітаємо “гРущика” з обранням, тепер район буде процвітати)))))))))
    Це як у класика: Хай чабан усі гукнули……………….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер