<

Чоловіка засудили за спробу дати хабар у приміщенні Іваничівського відділення поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:11 | 23.06.2020 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Чоловіка, який за не притягнення його до адміністративної відповідальності внаслідок порушення правил дорожнього руху давав хабар іваничівському поліцейському, засудили до штрафу.

Вирок виніс Нововолинський міський суд 18-го червня.

Нагадаємо, 8-го квітня близько 8:00 37-річного жителя Камінь-Каширського зупинили інспектори Іваничівського відділення поліції.

З матеріалів справи відомо, що на автодорозі Р-15 Ковель-Жовква в межах Нововолинська водій автомобіля «GELLY» порушив правила ПДР: вимоги дорожнього знаку «Круговий рух». Чоловік за кермом не здійснив рух по колу та створив аварійну обстановку на проїжджій частині.

Того ж дня у службовому кабінеті під час оформлення начальником СРПП Іваничівського відділення поліції адміністративних матеріалів про порушення водієм правил ПДР (за ч. 4 ст. 122 КУпАП), останній пропонував неправомірну вигоду. 700 гривень хабаря чоловік поклав на робочий стіл. 

До слова, за дане порушення при притягненні водія до адміністративної відповідальності він сплатив би штраф у розмірі 680 гривень (суд також міг позбавити права керування на строк від шести місяців до одного року).

Поліцейський відмовився від коштів та повідомив про даний факт на лінію «102». За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Суд визнав чоловіка винним та призначив штраф у розмірі 11 900 гривень.

Фото на головні – ілюстративне.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця