<

Чергове засідання Іваничівського центру «Розрада»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:05 | 16.01.2015 / Іваничі /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Новий рік. Різдво. Ці свята для всіх нас і кожного зокрема починались 7 січня святом Різдва Христового, а закінчувалися 19 січня на Водохреща. Вступаючи в новий відлік часу, ми маємо освятитися найкращими почуттями, побажати одне одному щастя, здоров’я, голубого неба над оселею, статків і злагоди в родині.

Для мільйонів людей різдвяні й новорічні свята – це час, який вони проводять разом з сім’єю і друзями, час відновлення тісних уз. Чимало інших людей вважає ці свята часом, коли можна роздумувати про народження Ісуса Христа і про те, яку роль він відіграв у спасінні людства, – пише сайти Іваничівської РДА

15 січня в територіальному центрі відбулося чергове засідання центру «Розрада». Усіх присутніх з Новорічними та різдвяними святами привітали завідувач відділення соціально-побутової адаптації Олена Макарук та соціальний працівник Наталія Данилюк. Учасник засідання центру Владислава Шостак підготувала цікаву лекцію на тему: «Ой, прийшли до тебе три празники в гості». Всі присутні із задоволенням слухали цікаву розповідь, вітали один одного з святами та ділилися враженнями від проведення цих зимових свят.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок