<

Через виділення землі голові Поромівської громади у селі Шахтарське назріває скандал

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:48 | 7.07.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
2281
/ коментарів 8

У селі Шахтарське Поромівської громади, що біля Нововолинська, виділили земельну ділянку голові Олегу Савчуку. Рішення прийняли на сесії селищної ради, однак ініціативна група мешканців говорить про порушення процедури голосування та виступає проти передачі землі, бо там пасеться худоба.

7-го лютого неподалік ділянки зібралася частина мешканців. Були присутні депутати від старостинського округу, члени земельної комісії Поромівської ради. Ініціатор зборів пан Віталій сказав, що при прийнятті рішення не прийняли до уваги думку жителів. Зазначив також, що невідомо, чи відбулася земельна комісія.

“Голови земельної комісії не було на засіданні, і невідомо, чи воно було. Тому ми зібралися куточком, бо люди думали, що будуть надалі користуватися землею, а її за спинами дерибанять. Уже ділянку дали голові, а простий мешканець села, у якого земля під порогом, не може її приватизувати, навіть 25 сотих. Голові виділили 0, 75 га, бо він користується своєю посадою”, – говорить пан Віталій.

Присутні на зборах депутати зазначили, що просили на сесії відкласти питання про виділення земельної ділянки голові, бо воно спірне. Однак його все одно проголосували. Дійшли також і до думки, що землю поки потрібно лишити, щоб люди надалі випасали худобу.




коментарів: 8
  1. Хай позабирають в тих, кому Тимощук за бабло повіддавав, чогось тоді мовчали

  2. Там з Радзивілюком штундою вони добре намутили, люди й досі не нарадуються

    • Хто “вони”, теперішній голова?
      То ж “ініціатор пан Віталій” і є той самий Радзивіль.
      То як він може і мутити і проти себе виступати? Шось ти напутав

  3. РАК, не пхай краще носа туди куди не треба. А то без нього залишишся, а носом все ж краще, шо нє?

  4. сваріться несваріться а ми сміття для влади і ніхто непочує і непобачить нас. новий голова більш фотограф на фейсбуці як голова)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця