<

Через необережність господаря у селі в Іваничівському районі згорів хлів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:54 | 6.08.2015 / Іваничі /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

У середу, 5-го серпня о 12.30 год. на пульт диспетчера  Нововолинської державної пожежно-рятувальної частини №5 надійшов сигнал про те, що в селі Лежниця Іваничівського району, яке  знаходиться  за три кілометри від Нововолинська,  горить господарська будівля.

Вже через хвилину на місце події виїхала чергова варта прапорщика служби цивільного захисту Юрія Бричука. Одночасно з нововолинськими рятувальниками гасити пожежу   направилося і чергове відділення ДПРЧ №18 з Іванич, ‒ пише Слово Волині.

Як з’ясувалося, на обійсті одного із селян загорівся хлів, в якому були складені  дрова. На момент прибуття пожежників господарська будівля вже палала, як смолоскип. У результаті злагодженої роботи пожежників уже через 10 хвилин після їх прибуття вогонь було локалізовано, а  ще через годину  «червоного півня»  приборкали повністю.

За словами начальника ДПРЧ-5  – капітана цивільної служби  Руслана Безеки,  попередньою причиною виникнення пожежі стала необережність господаря обійстя: зібравши урожай зернових, він запалив стерню, і вогонь перекинувся  на дерев’яний хлів.  Будівля знищена повністю.

Вартість заподіяної шкоди встановлюється.38371_2




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер