<

Через негоду вантажівкам заборонили рух на деяких ділянках дороги з Нововолинська й Володимира до Павлівки та на інших трасах Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:01 | 8.02.2021 / Іваничі, Володимир, Любомль, Нововолинськ / , /
Перегляди
97
/ 1 коментар

Через негоду, що вирує на Волині, на деяких дорогах Волині 8-го лютого тимчасово заборонили рух великовагових транспортних засобів, на одній з доріг заборонили рух всіх транспортних засобів.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг Волинської області.

З 10:00 години 8-го лютого року заборонено рух автотранспортних засобів всіх категорій на автомобільній дорозі Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – / Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/ на ділянці смт. Торчин – с.Шклинь.

З 11.00 години 08 лютого забороняється рух великовагових та великогабаритних транспортних засобів на автомобільних дорогах державного значення Волині:

  • Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ на ділянці м. Володимир-Волинський – с. Павлівка;
  • Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі на ділянці с. Павлівка – смт. Локачі;
  • Т-03-03 Луцьк – Радомишль – Демидівка – Дубно (в межах Волинської області).

Рух перекрито та обмежено у зв’язку зі складними погодними умовами, що призвели до ускладнень в русі, з міркувань безпеки учасників дорожнього руху та з метою забезпечення ефективної роботи дорожньої снігоприбиральної техніки. Обмеження діятимуть до закінчення стихії та забезпечення безпечного проїзду.

Якщо знадобиться допомога на дорозі телефонуйте в Службу автомобільних доріг у Волинській області за тел. 0332 78 54 69 (цілодобово).

Нагадаємо, через негоду водіїв закликають утриматись від поїздок. Попереджали, що якщо негода вируватиме надалі, то розглядатиметься можливість тимчасових обмежень в русі для вантажного транспорту та пасажирських автобусів.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця