<

Через асфальтування дороги від Нововолинська до Іванич утворюються затори: як реагують водії і пасажири

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:19 | 30.10.2020 / Іваничі, Нововолинськ / , /
Перегляди
18
/ коментарів 6

Від Нововолинська до Іванич продовжують асфальтувати дорогу. На понад 5 кілометрах укладено перший з двох передбачених проєктною документацію шарів нового дорожнього покриття. 

Нагадаємо, 25-го вересня в рамках національної програми «Велике будівництво» на автошляху Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі розпочали довгоочікуваний ремонт. Підрядник – Автомагістраль-Південь. На першому етапі заплановано покрити новим асфальтом 7 кілометрів дороги.

Наразі ремонтні роботи – у розпалі. Одна смуга руху на відрізку закрита. Через це на дорозі час від часу виникають затори. Автомобілістам іноді доводиться чекати в черзі по 20-30 хвилин.

Більшість з них ставляться до цього з розумінням. Кажуть, що ці труднощі всеодно тимчасові. Тож можна трішки й потерпіти. Зате потім буде гарна і зручна дорога, по якій буде комфортно їздити.

«Я дочекатись не міг, коли тут нарешті зроблять дорогу. Адже раніше тут була яма на ямі. Одну якось об’їдеш, зате попадеш в іншу. Я їжджу часто автомобілем на роботу в Нововолинськ з Благодатного. То вже стомився його ремонтувати. Я готовий стояти зараз в заторах і по годині, аби дорогу гарну нарешті зробили», – зазначив водій Юрій.

Щоправда, є й такі водії, яких довге простоювання навпаки обурює.

«Я тут проїздом і дуже поспішаю. Вже запізнююся на важливу зустріч. І можу мати проблеми. Я не розумію, чому я маю через це все страждати? Хай вночі дорогу роблять, а не вдень, коли машини їздять туди-сюди і всі поспішають», – наголосив Андрій.

Неоднозначні думки щодо тимчасових заторів і у пасажирів маршрутки, яка курсує з Нововолинська до Благодатного. Люди, кажуть, що особливо важко чекати у вечірню пору, коли стомлений їдеш з роботи і хочеш якнайшвидше додому, аби поїсти і відпочити.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області, на ділянці від Новолинська у напрямку селища Іваничі ремонтується 7,2 кілометрів дороги. Наразі влаштовується асфальтобетонна суміш. На понад 5 кілометрах укладено перший з двох передбачених проєктною документацію шарів нового дорожнього покриття.

Нагадаємо, раніше 9-го жовтня представник Служби автомобільних доріг Волині Ншан Антонян зазначив, що відрізок у сім кілометрів буде завершений цьогоріч. Також буде зроблена розмітка та встановлені знаки. Наступного року планується облаштувати другий відрізок до Іванич. Подібні незручності, говорять у службі, є тимчасовими, тому просять водіїв поставитися до ситуації з розумінням.

Згодом на цій ділянці будуть проведені роботи з відновлення тротуарних доріжок, облаштування посадкових майданчиків, встановлення дорожніх знаків та нанесення розмітки.




коментарів: 6
  1. Готовий навіть півдня простояти, зате дорога буде зробрена, це приємні незручності !!!

  2. 100% ніколи не догодиш.На мою думку вони дуже швидко все роблять….можна і почекати.Сама кожен день їду на роботу, на даний час виїжджаю раніше з розрахунком на затори.Кому срочно треба, думаю можна обїхати всіх і поїхати першим але не користатися цим просто щоб не стояти в черзі.

  3. Згадайте 2010-й рік, неможливо було пришвидшитися за 40 км. У деяких місцях об’їзди були майже полем. Пізніше підлатали і стало краще, та все одно моя немолода машинерія терпіла крізь скрегіт. Не варто гніватись на тимчасові незручнотті. Зачекаєм, і буде нам щастя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа