<

Чашка кави, або допомога ЗСУ: волонтерка з Павлівської громади організувала онлайн-марафон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:23 | 13.07.2022 / Іваничі / , , , , /
Перегляди
628
/ Коментарі відсутні

Волонтерка з Павлівської громади організувала онлайн-марафон «Разом до перемоги», під час якого закликає усіх не байдужих відмовитись від покупки кави, а ці кошти відправити на допомогу ЗСУ.

Нагадаємо, активістка, жителька села Жашковичі Павлівської громади Тетяна Грицюк з перших днів повномасштабного нападу росії на Україну, відклавши всі свої справи, максимально допомагає ЗСУ. Вона купує й передає цигарки та речі першої потреби, продає саджанці хризантем зі своєї грядки, і вторговані кошти спрямовує для потреб бійців, а віднедавна ще й організовує благодійні марафони. Два з них нещодавно відбулися на Павлівці.

Однак на цьому волонтерка не зупинилася. Вона заснувала онлайн-марафон. Тетяна просить усіх, кому не байдужа доля рідної країни і хто прагне якнайшвидшої перемоги якийсь час не попити кавового напою, а краще кошти за чашку кави 10-20-30-40-50 гривень відправити на допомогу бійцям на передовій.

“Цей марафон організований заради підтримки тих, хто героїчно обороняє твій сон і спокій, завдяки кому ти маєш можливість випити каву, спокійно працювати, бачити поряд себе своїх рідних, прогулятися вулицями у спокійному місті, чи селі. Наші захисники і захисниці щосекунди ризикують своїм життям ради нас з вами. І вони потребують нашої регулярної допомоги”, – зазначила Тетяна Грицюк.

За її словами, якщо 500 людей скинуть по 50 гривень, то лише за один день буде 25 тисяч. А за кілька днів назбирається чимала сума, за яку можна буде купити для військових автомобіль, тепловізор чи дрон. Адже саме їх наразі дуже потребують бійці.

Активістка переконана: якщо кожен щодня робитиме такий незначний внесок, то разом можна стати хорошим тилом для наших захисників.

Долучитись до марафону і допомогти військовим на передовій можна, перерахувавши кошти на рахунок:

Карта МоноБанку – 5375 4141 0895 4560Тетяна Грицюк

Організаторка закликала людей не бути байдужими й активно допомагати бійцям. Адже війна триває і лише спільними зусиллями ми зможемо перемогти.

До слова, активного учасника марафону буде нагороджено.

Читайте також:

Допомога ЗСУ – першочергова і важливіша за усі інші справи: волонтерка з Павлівської громади з перших днів повномасштабної війни збирає кошти бійцям

Концерт, ярмарок, змагання та розваги й аніматори для дітей: в Павлівці відбувся благодійний марафон. Фоторепортаж

За кошти, зібрані на благодійному марафоні в Павлівці, придбали автомобіль, який передадуть бійцям на передову

Ярмарок, змагання, розваги для дітей, виступ луцького артиста: у Павлівці відбувся другий благодійний марафон на підтримку ЗСУ




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер