<

Був п’яним за кермом: щоб «відмазати» водія, пасажир з Іванич пропонував патрульним 600 гривень хабаря

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:25 | 19.05.2020 / Іваничі / /
Перегляди
83
/ Коментарі відсутні

18-го травня ввечері патрульні поліцейські Локачинського відділення поліції поблизу села Мовчанів цього ж району зупинили легковик під керуванням 44-річного жителя Іванич. Під час перевірки поліцейські встановили, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. 

З метою відповідальності за водіння у нетверезому стані, передбаченої ст. 130 КУпАП, 39-річний пасажир, житель Іваничівського району, запропонував поліцейським неправомірну вигоду у сумі 600 грн, – повідомляють на сайті поліції Волині.

Патрульні викликали на місце пригоди слідчо-оперативну групу. Факт дачі хабара задокументували, гроші вилучили. 

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

На водія поліцейські склали адміністративний протокол, який передбачає накладення штрафу у розмірі 10 тисяч 200 гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк один рік. Досудове розслідування триває. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця