<

Благодійний фонд «Волинь-2014» придбав частину ліків для важкохворого волинянина з Іваничівського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:25 | 6.03.2015 / Іваничі / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Благодійний фонд «Волинь-2014» придбав частину ліків для важкохворого волинянина Сергія Гулюка. Житель села Милятин Іваничівського району, заготовляючи дрова, отримав важку травму хребта. На Сергія впало дерево. Нині він перебуває у лікувально-профілактичному закладі «Волинський обласний госпіталь для інвалідів війни», куди був переведений з нейрохірургічного відділення Волинської обласної клінічної лікарні.

Окрім важких травм хребта, чоловіку також ампутували ногу та діагностували порушення тазових органів. Загальний стан важкий, він потребує подальшого інтенсивного протизапального та відновлювального лікування.

Частину витрат на себе взяв Благодійний фонд «Волинь-2014», який придбав для Сергія тижневий запас ліків та підгузки, які вкрай йому необхідні, адже він не відчуває нижню частину тіла.

Опікуються чоловіком сусіди з рідного Милятина. Всі свої грошові запаси та фінансові ресурси односельців вже використали, тому й звернулися за допомогою до благодійників.

Лікування Сергія Гулюка – дороговартісне, тому всі бажаючі допомогти можуть звертатися у «Волинський обласний госпіталь для інвалідів війни».

IMG_2784




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок