<

Біля магазину іваничівець підрізав односельця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:10 | 2.01.2020 / Іваничі / /
Перегляди
7
/ 1 коментар

Вночі 1-го січня о 01:20 годині під час сварки житель села Щенятин наніс ножові поранення своєму односельцю. Ще один конфлікт з побоями трапився у ніч на 2-ге січня у селі Старосілля цього ж району.

Прикра подія трапилась біля сільського магазину, – повідомляють на сторінці Іваничівської поліції у фейсбук.

Житель села Щенятин повідомив правоохоронцям про те, що біля місцевого магазину в ході словесного конфлікту односельчанин ножем наніс тілесні ушкодження у вигляді різаної рани лівої руки.

Поліцейські встановили осіб, котрі спричинили тілесні ушкодження. Ним виявився 18 річний житель села Щенятин. Слідчі за даним фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України.

Ще одна бійка трапилась 2-го січня року о 01:30 у селі Старосілля Іваничівського району. Жителя села повідомив, що в ході словесного конфлікту односельці нанесли йому тілесні ушкодження у вигляді забоїв та подряпин спини, ліктів та колін.

Іваничівські поліцейські встановили осіб, котрі побили чоловіка. Ними виявилися 30-річний та 21-річний жителі села Старосілля. Слідчі за даним фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України. Санкція статті за нанесення легких тілесних ушкоджень, карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.

Фото на головній – ілюстративне.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця