<

На трасі Р-15 біля Литовежа авто «швидкої» потрапило в ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:49 | 21.05.2020 / Іваничі / , , /
Перегляди
3
/ коментарі 3

20-го травня близько 11:00 трапилася ДТП неподалік села Литовеж Іваничівського району на трасі Р-15. Зіткнулися легковик ВАЗ 2115 та авто швидкої допомоги.

Про це інформує Іваничівське відділення поліції у фейсбуці.

“Водій автомобіля ВАЗ 2115 не надав дорогу спецавтомобілю екстреної медичної допомоги марки Форд Транзит, який наближався з увімкненим синім проблисковим маячком та спеціальним сигналом позаду в попутному напрямку”, -йдеться в повідомленні.

Водій ВАЗу, здійснюючи об’їзд, не впевнився в безпечній швидкості та спричинив зіткнення. Внаслідок ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження, тілесних ушкоджень ніхто не отримав.

На водія ВАЗу складено протоколи:

  • про адміністративне правопорушення за ст . 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна);
  • ст. 122 ч.3 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину, ненадання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, поліції, що рухаються з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями, ненадання переваги маршрутним транспортним засобам, у тому числі порушення правил руху і зупинки на смузі для маршрутних транспортних засобів, а так само порушення правил зупинки, стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху) КУпАП.

“Іваничівське відділення черговий раз нагадує водіям, що побачивши спец. автомобіль з увімкненим сигналом, необхідно дати їй дорогу, бо згаяні хвилини можуть вартувати людське життя”, – йдеться в дописі.




коментарів: 3
  1. Хтось може пригадати, скільки протоколів склали на водія, що зо два роки тому по вул. Мічуріна на «неВАЗі» зіткнувся з автомобілем швидкої допомоги?

  2. Той форд і так находу розвалюється,то шумахер примудрився його добити в дребезгі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер