<

Бійці на передовій отримали дрон, куплений за кошти небайдужих жителів Іваничівщини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:49 | 26.07.2022 / Іваничі / , , , /
Перегляди
716
/ 1 коментар

Іваничівські волонтери завезли військовим в Донецьку область чергову благодійну допомогу, яку назбирали завдяки небайдужим волинянам. Отримали бійці й потужний дрон, придбаний за кошти місцевих мешканців.

Засоби гігієни, одяг і взуття, захисну амуніцію, різноманітні побутові знаряддя, прилади і речі, овочі й фрукти, кілька ящиків «сухого» борщу, вермишелевого і горохового супів, які власноруч роблять місцеві волонтери, та інші продукти харчування днями відвезли в гарячі точки Донеччини.

Допомогу отримали не лише бійці на передовій, але й ті військовослужбовці, які наразі перебувають на лікуванні в госпіталях Донецької області.

Продукти, техніку та речі першої необхідності відвезли місцеві волонтери з пункту збору та видачі гумдопомоги.

За словами одного з них – Ігоря Маковського, цього разу бійці на передовій отримали і дуже потрібну річ, яку давно просили, – потужний дрон, вартістю 1 980 євро. Більшу частину цих коштів вдалося зібрати на благодійному ярмарку, який, нагадаємо, провели всупереч волі селищної ради.

Однак волонтер просить усіх, кому небайдужа доля рідної країни і бійців в “гарячих” точках, зокрема, не зупинятися, а допомагати ще більше. Адже військовим регулярно потрібні дрони, тепловізори запчастини до автомобілів, військова амуніція та чимало іншого.

Окрім цього, бійцям вкрай потрібен джип. Його вартість понад 3 тисячі євро. Сума – не маленька. Тому, аби придбати автомобіль волонтери просять усіх небайдужих долучатися і допомагати.

“Дякуючи вам, ми змогли завезти чимало потрібних і корисних речей військовим. Не передати вам наскільки вдячні хлопці, що люди в тилу весь час дбають про них. Однак допомагати потрібно й надалі. Бійці просять автівку. Тож давайте разом придбаємо її для них”, – наголосив Ігор Маковський, звертаючись до людей, які допомагають збирати допомогу на передову.

Перерахувати кошти можна на картку: 4149 6293 5836 6102 – Ігор Маковський.

Читайте також:

Волонтери з Іванич відвезли гуманітарну допомогу бійцям і жителям на Донеччину

«Тільки разом ми – сила»: волонтеркам з Іванич, які заготовляють і передають бійцям на передову сухі супи і борщі, необхідна допомога

В Іваничах волонтери за чотири місяці передали бійцям на передову близько 12 тисяч порцій сухих супів і борщів

В Іваничах активісти створили пункт збору та видачі гумдопомоги переселенцям та військовим

Волонтери з Іванич відвезли в Харків гуманітарну допомогу: до Великодня планують ще одну поїздку

Жителі Іваничівщини передали бійцям на передову великодні смаколики




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок