<

“Беззахисна природна місцинка, яку “за..рали” – відпочивальники про Павлівське озеро

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:28 | 30.05.2018 / Іваничі / /
Перегляди
2
/ коментарів 6

Учасники соцмереж обурені розкиданим сміттям у зонах відпочинку на Іваничівщині.

Порожні пляшки з-під випивки, купа поліетиленових пакетів та інше сміття створюють неприємну картину біля Павлівського озера. Про це повідомила Вікторія Кравчук у мережі Фейсбук.

“Чисто не там, де прибирають, чисто там, де не смітять! Люди! Вчора пережила дві емоції, як попала на Павлівське озеро: одна, звичайно, позитивна, бо почався сезон купання, а друга… Шкода, що ми, українці, які мали б любити свою землю, робимо таке чудо з неї. Де елементарна культура? Звертаюсь до тих, хто до побаченого мною “відпочивав” на пляжі, чи вам не соромно? В такому ж гадюшнику на слідуючий раз будете відпочивати ви і ваші діти будуть по тому смітті ходити! Причому сміттєві пакети є, не знаю, правда, коли вони з’явились, але частина сміття горить у вогні, а решту можна і додому донести. Бережіть природу, шануйте близьких!”, – пише жінка.

Користувачі соцмережі, які також відпочивають на пляжі, розпочали активне коментування допису:

Олеся Халімон: Те ж саме, Віка, застала і я… Зробила віник, повимітала все, взяла з дому мішок, позбирала все і залишила ще один мішок для дикарів, таких як попередники! Думаю, можливо, допоможе! Таку картину, на превеликий жаль, можна побачити там дуже часто. І що саме цікаво, що за те, щоб посидіти там на вихідних, потрібно заплатити 300 гривень.

Якщо здали дикунам бесідку, то де ще і ті, хто гроші взяв? Можливо, можна було б за такі гроші поприбирати? І хоча б сміттєві баки поставити?

Ivanna Romaniuk: Молодець, Віка, що пишеш таке! І виставляєш напоказ! Ми щось хочемо від влади, від всіх… а що робимо самі? Навіть прибрати після себе не можемо і нарікаємо на все!

Діана Новосад: Моє озерце, на якому я виросла. Шкода, що вся та дичина, яка там відпочиває, так і не навчилась за собою прибирати. Ти ж саме сюди ще не раз приїдеш і діток своїх привезеш, щоб покупались. Як образливо, що ми, люди, не вміємо берегти природу. І це не гадюшник, як висловилась вище пані, це беззахисна природна місцинка, яку “за..рали” (вибачте за слово).

Татьяна Степанюк: Одним словом, “свині”.




коментарів: 6
  1. Свинота неотесана! Ті, хто бере 300 грн., зобов’язані прибирати територію. Цікаво, а вони податки в ОТГ і державі, із прибутку, платять? Питання до голови Сапожніка.

    • В кожному вашому коментарі винен Сапог. При чому тут він? Спершу потрібно самим стати людьми. Влада не винна що ми (люди) навіть не вміємо сміття до смітника донести. Я кажу не тільки за озеро, а в загальному.

      • це вже “сапожніков головного мозку”))))))))) спеціалісти кажуть,що з цим треба жити…воно не виліковується)))

  2. Свинота це наша нація вся, бо загадили вже все що можна. І всеодно їдуть і сидять в смітті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа