<

Бездомного, який напав з ножем на бабусю в Іваничівському районі, засудили до 5 років позбавлення волі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:58 | 28.08.2015 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Його жертвою стала самотня бабуся

На Іваничівщині судили чоловіка, який десять років бомжував, а як засіб для існування використовував пенсію інваліда ІІ групи, ‒ пише Волинська газета.

Під час судового слухання нападник розповів, що спонукало його, ніколи не судимого, взятися за ножа:

«Я вже давно кочую по світу. Раніше жив у батьківській хаті. Але через постійні сварки із братом та його дружиною пішов звідти. Із тих пір не маю постійного місця проживання.  Востаннє мешкав у підвалі будинку». До того ж, був залежним від алкоголю та частенько вживав інші психоактивні речовини.

Майже два місяці тому стався прикрий випадок. Чоловік зняв усю свою пенсію, купив алкоголю і п’яним заснув на лавці біля підвалу, де проживав. Коли прокинувся, грошей у безхатька вже не було.

Від розпачу інвалід поїхав у рідне село Бортнів. Уже там згадав про двох жінок, які самотньо мешкали край села. Переконався, що ніде нема людей. І вирішив пограбувати одну з бабусь.

«Я наготував ножа (його ношу із собою останніх два роки). Побачив у дворі жінку, підбіг, приставив до горла ножа і наказав іти до хати. Там, у хаті, баба хотіла подзвонити з мобільного. Я забрав телефон і, далі тримаючи ножа біля її горла, наказав віддавати всі гроші. Жінка дістала дві купюри по 50 гривень», –переповів безхатько.

Розбій тривав не більше як 6-7 хв. Отримавши здобич, інвалід утік. Але невдовзі його затримала міліція. Чоловік в усьому зізнався. Повернув бабці кошти і попросив у старенької вибачення.

Під час судового слухання жінка сказала, що пробачає своєму нападнику, і просила не карати його суворо. Але позаяк чоловік учинив тяжкий злочин, то йому призначили п’ять років тюрми.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер