<

Автобусне сполучення у Павлівській громаді може покращитися: депутати облради підтримали запит Бокоча

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:36 | 11.02.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
10
/ коментарі 3

Депутати Волинської облради під час сесії 11-го лютого підтримали запит свого колеги Андрія Бокоча про покращення автобусного сполучення у Павлівській громаді.

Нагадаємо, під час зустрічі Андрія Бокоча з керівництвом громади мешканці сіл Луковичі й Радовичі Павлівської громади поскаржилися, що їм нічим добиратися зранку в сторону Володимира-Волинського та Іванич. Тоді Бокоч пообіцяв допомогти у вирішенні цього питання й зробити депутатський запит під час сесії обласної ради. 

Депутат підняв це питання під час пленарного засідання.

Так, за його словами, транспортне сполучення між Володимиром-Волинським та Іваничами через територію Павлівської ОТГ, зокрема за напрямком Луковичі-Орищ-Бужковичі-Щенятин-Радовичі-Іваничі зараз – відсутнє. Й цю проблему треба вирішити якнайшвидше.

Бокоч зауважив, що наразі до Володимир-Волинського району курсує автобус Горохів-Володимир-Волинський о 9:20 щодня, із відправкою назад о 12:30 (Горохівське АТП). Однак такий розклад руху не зручний для мешканців громади по часу відправки, а також через відсутність заїзду в ці населені пункти.

“А напрямок маршруту Луковичі-Орищі-Бужковичі-Щенятин-Радовичі-Іваничі взагалі відсутній.

Дана ситуація унеможливлює активну комунікацію мешканців громади (близько 4500 працюючих громадян), із новоствореним районним центром – м. Володимиром-Волинським, що в свою чергу зумовлює соціальну напругу серед жителів громади”, – наголосив Бокоч.

Він попросив інших депутатів позитивно вирішити питання відновлення транспортного сполучення в Павлівській громаді.

Відтак запит Бокоча депутати облради підтримали. “За” проголосувало 57 обранців області.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер