<

Аварійну дорогу Іваничі-Заболотці-Литовеж включили до переліку об’єктів, які планують відремонтувати у 2021 році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:19 | 11.02.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
159
/ Коментарі відсутні

У 2021-му році можуть відремонтувати зруйновану вщент автомобільну дорогу Іваничі-Заболотці-Литовеж. Депутати Волинської облради під час сесії 11-го лютого підтримали запит Андрія Бокоча про включення цієї траси до переліку об’єктів, які плануються відремонтувати в 2021 році.

Під час пленарного засідання Бокоч наголосив, що дорожнє полотно дороги О 030320 Іваничі-Заболотці-Литовеж наразі перебуває в аварійному стані. А для життєдіяльності громади ця дорога є дуже важливо, оскільки з’єднує між собою населені пункти, що входять у громаду, а також унеможливлює належне сполучення із Нововолинськом та Іваничами.

“Також особисто підтверджую аварійний стан даного автошляху та необхідність і важливість для громади його ремонту”, – зауважив Бокоч.

Він повідомив, що необхідна проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт дороги вже виготовлена і знаходиться у Департаменті інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації.

Андрій Бокоч звернувся до інших депутатів з проханням включити цю аварійну дорогу до Переліку об’єктів на проведення ремонту автомобільних доріг місцевого значення в 2021 році, аби її капітально відремонтували.

Депутати облради запит Бокоча підтримали. “За” проголосувало 56 обранців області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця