<

Атракціони, змагання, концерт, шоу барабанщиків та запальна дискотека: у Павлівці запрошують на День громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:08 | 12.08.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
1609
/ Коментарі відсутні

21-го серпня Павлівська громада відзначатиме ювілейне 5-те День народження. Саме цього дня кілька років тому було прийнято рішення про створення територіальної громади. Організатори запрошують мешканців та гостей на святкування.

Урочистості та більшість розважальних заходів відбудуться на території санаторію “Шахтар”. Розпочнеться святкування о 15:00. Про це інформують на офіційній сторінці громади.

На присутніх чекає цікава розважальна програма, чимало святкових заходів, конкурсів та змагань. Серед них – родинний огляд-конкурс “Співуча родинна Павлівщини – 2021”, конкурс “Всім вишиванкам вишиванка”, концерт за участі аматорських колективів та окремих виконавців закладів культури Павлівської громади та колективів з інших громад, а також яскраве шоу барабанщиків “Garage Drum Show” з Луцька та на завершення “Дискотека на всі 100”.

Заплановано цього дня й чимало спортивних змагань, у яких випробувати свої сили й уміння зможуть усі охочі: спортивна рибалка, міні-футбол, пляжний волейбол, дартс, “козацькі розваги”, перетягування линви, амреслінг та “мама, тато, я – спортивна сім’я”.

Організатори обіцяють, що не буде сумувати на святі й дітвора. Для неї теж буде чимало цікавого: дитячо-розважальна програма, забіг на самокатах, каруселі, батути, гірки та різноманітні ігри.

Окрім цього, впродовж дня працюватимуть фото-зони, атракціони та виїзна торгівля.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця