<

Андрій Сапожник розповів про досягнення Павлівської ОТГ за два роки її існування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:26 | 9.02.2019 / Іваничі, Онлайн /
Перегляди
6
/ коментарі 2

Андрій Сапожник – голова Павлівської ОТГ Іваничівського району ось уже більше двох років. За цей час він зарекомендував себе як хороший господар, креативний та справедливий керівник.

Аби дізнатися більше про життя і проблеми Павлівської громади журналісти інтернет-видання «БУГ» завітали в гості до Андрія Сапожника.

23-го грудня 2018-го року до Павлівської ОТГ доєдналися Колонська сільська рада (села Колона, Волиця), Милятинська сільська рада (села Милятин, Грушів), Радовичівська сільська рада (села Радовичі, Щенятин).

Відтепер в ОТГ входить 17 сіл. Павлівська ОТГ – це найбільша ОТГ за територією у Іваничівському районі.

Як розповідає сам Андрій Сапожник, роботи з того часу додалося. Основні проблеми кожного села пан Андрій тримає у голові, пам’ятає навіть дрібниці. Так розповідає, що в одному селі потрібно добудувати дитячий майданчик, а в іншому спортивний. Є в ОТГ і дві амбулаторії, які потрібно утримувати, є аж 15 шкіл і закривати жодну з них поки наміру немає, адже так вирішили мешканці громади, а до їхньої думки потрібно дослухатися, говорить Андрій Сапожник.

Чим живе громада, які проблеми тут вирішують, чи будуються дороги, розвивається малий і середній бізнес, чи ідуть інвестиції? Відповіді на ці та інші запитання давав інтернет-виданню «БУГ» Андрій Сапожник. Деталі у відео.




коментарів: 2
  1. Нажаль Колона пізно увійшла в Павлівську ОТГ. З Дібровою та Сапожником за цей час було б багато чого зроблено. Та і від Гузя була б підтримка, яку відчули лише в останній момент перед доєднанням (придбано новий комп’ютерний клас для школи, чи не найпізніше в Іваничівському районі).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок