<

Алкоголю у крові – в 11 разів більше норми: покарали водія, якого впіймали у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 24.05.2021 / Іваничі, Нововолинськ / , /
Перегляди
55
/ 1 коментар

Чоловік, якого поліцейські «впіймали» у Нововолинську за кермом в стані алкогольного сп’яніння, постав перед судом. Водій сплатить понад 10 тисяч гривень штрафу.

Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду від 12-го травня.

Так, 4-го березня о 22:30 на автодорозі Р-15 поблизу Нововолинська чоловік керував автомобілем ВАЗ 2108 в стані алкогольного сп’яніння. Зі згоди водія огляд проводився із застосуванням приладу «Драгер». Алкотестер показав 2,33 проміле, при допустимій нормі 0,2 проміле.

Своїми діями чоловік порушив вимоги п. 2.9а Правил дорожнього руху України, за що передбачена відповідальність за ч.1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного сп’яніння).

В судові засідання 31-го березня, 4-го квітня та 12-го травня чоловік не з’являвся хоча належним чином був повідомлений про дату, час та місце розгляду справи.

Суд, розглянувши матеріали справи, визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 10 тисяч 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.

Також водію доведеться сплатити в дохід держави 454 гривні судових витрат.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер