<

Афера в Іваничах: новітню ТЕС за 540 мільйонів хоче будувати фірма “одноденка”, зареєстрована в “церкві”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:22 | 6.10.2016 / Іваничі /
Перегляди
38
/ коментарі 4

Фірма Continental Project Development Ltd, яка готова вкласти 540 мільйонів у будівництво теплоелектростанції на Волині, зареєстрована у Великій Британії в приміщенні, де знаходиться Церква християнського спірітуалізму. Статутний капітал фірми – 100 фунтів стерлінгів.

Про це повідомляє  Інформаційне агентство Волинські Новини, іноземна компанія готова вкласти 540 мільйонів євро в побудову теплоелектростанції в Іваничівському районі Волинської області. Також, готові інвестувати в розвиток волинської шахти №10.

Нагадаємо, у серпні голова Іваничівської районної ради Андрій Бадзюнь підписав Меморандум про партнерство та співпрацю при реалізації інвестиційного проекту будівництва ТЕС 

3rrfs

Підписання Меморандуму про партнерство та співпрацю при реалізації інвестиційного проекту будівництва ТЕС на території Іваничівського району «Волинська генерація» відбулося 12-го серпня в Іваничівській районній раді – про це повідомляв сайт Вголос

Свій підпис під документом, який дасть старт виготовленню усіх необхідних для будівництва такого грандіозного проекту документів, поставив голова Іваничівського районної ради, свободівець Андрій Бадзюнь. Власне, саме голові райради і вдалося переконати іноземних інвесторів та ініціаторів проекту ПАТ «Теплоенергомонтаж» та ВАТ «Харківський науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут «Енергопроект» надати перевагу не Львівщині, а Волині.

r32kjdsfjjw

Відповідно до інформації реєстру юридичних осіб Великої Британії Companies House, фірма-інвестор була заснована в квітні 2016 року, тип її власності – приватне акціонерне товариство. Офіс компанії знаходиться в Англії, за адресою 1st Floor 2 Woodberry Grove, Finchley, London, England, N12 0DR.

Відповідно до відкритих даних, тут же розташовані офіси компаній EJ GLOBER POINT LIMITED, LUMINO MIRRORS LIMITED, EMPIRE ACCESS LTD, MAXWEST PROPERTY SERVICES LIMITED, MANTEESTON GROUP LIMITED, EXPLORER UK HIKING LTD, ONLINE MARKETING GLOBAL SERVICES LTD, SLS NATIONWIDE LTD, ACCURATUS PSC ACCOUNTING SERVICES LTD та ще з десятка інших.

Ще більше питань викликає той факт, що відповідно до інформації сервісу Google Maps, за цією адресою розташована так звана Церква християнського спірітуалізму.

Скориставшись сервісом Google Street View можемо зробити висновок про те, що будівля за вказаною адресою виглядає наступним чином.

Директором компанії є громадянин Норвегії, юрист Per Magnus Falnes.

Саме він володіє 100% акцій компанії-інвестора – в його розпорядженні 100 акцій номінальною вартістю в 1 фунт стерлінгів кожна.

Тобто, загальна вартість акцій компанії, яка хоче будувати ТЕС на Волині за півмільярда євро становить 100 фунтів.

Відтак, сумнівним виглядає те, що компанія, зареєстрована декілька місяців тому в церкві, зі статутним капіталом в 100 фунтів, дійсно має серйозні наміри інвестувати півмільярда євро у Волинську область.




коментарів: 4
  1. Ого-го, як далеко аж до самої Англії занесло наших щирих націоналістів прихожан церкви спірітуалізму)))))))

  2. Назвати так досить брутально “Іваничівською аферою” реальні наміри інвесторів збудувати стратегічно важливий для регіону об”єкт – ТЕС, лише з розміщеної на іншому сайті відверто провокативної та не перевіреної інформації,просто тупо скопіювавши її, тут і багато мислити не треба . Чи не так!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця