<

Адмінприміщення, автівки, гаражі та ФАПи: Іваничівська громада візьме на баланс майно району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:37 | 28.12.2020 / Іваничі / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Іваничівська громада візьме на баланс кілька приміщень, які знаходяться на її території, але раніше належали колишньому Іваничівському району. Після ліквідації Іваничівської районної ради вони перейшли у власність Володимир-Волинської райради, депутати вирішили підняти питання здійснення приймання-передавання майна.

Проєкт рішення розглянули 24-го грудня під час чергової сесії Іваничівської селищної ради.

Депутати надали згоду на передачу єдиного майнового комплексу в Іваничах, на вулиці Грушевського, 26 із спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст в комунальну власність Іваничівської селищної ради.

Також на плечі громади ляже утримання частини адмінприміщення площею 1096,6 кв.м. в Іваничах, по вулиці Грушевського, 1. Отримає селищна рада і наявне рухоме та нерухоме майно, що знаходиться в цьому приміщенні, зокрема, й автомобіль ВАЗ 2106. Раніше воно знаходилося на балансі Територіального центру соціального обслуговування Іваничівської райдержадміністрації.

Окрім цього, селищна рада ініціюватиме перед Володимир-Волинською райрадою питання безоплатної передачі автомобіля Deawoo Lanos 1500, приміщення гаражів в селищі Іваничі на вулиці Грушевського, 23, адмінприміщення Іваничівської районної ради на вулиці Грушевського, 13 та усе наявне рухоме і нерухоме майно, що знаходиться в ньому, а ще протирадіаційне укриття, що знаходиться за цією ж адресою. Раніше вони знаходилися на балансі Іваничівської райради.

Погодили депутати і питання безоплатної передачі в комунальну власність Іваничівської селищної ради приміщень ФАПів в селах Деревині, Мишів, Іванівка, Лугове й Соснина та усього майна, що там знаходиться.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця