<

Адмінприміщення Іваничівської районної ради можуть передати у власність громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:23 | 12.03.2018 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Депутати Іваничівської селищної ради прийняли рішення про ініціювання передачі адміністративного приміщення, яке знаходиться на балансі Іваничівської районної ради, у комунальну власність громади.

Сесія, на якій було прийняте дане рішення, відбулася 16-го лютого.

Що скажуть на це депутати районної ради поки невідомо, бо на офіційному сайті райради цього питання немає у порядку денному найближчої сесії.

-Ця будівля споруджувалася як приміщення для селищної ради, але в силу різних обставин тут розмістилися і районна рада, і районна державна адміністрація. Відповідно до того, що утворилася Іваничівська об’єднана територіальна громада, приміщення має бути передано у комунальну  власність громади. Це не моя примха, це передбачено ЗУ “Про місцеве самоврядування” пункт 10, Прикінцеві та перехідні положення, – повідомляє селищний голова Федір Войтюк.

“За пропозицією  сільських,  селищних,  міських  рад  районні, обласні ради повинні приймати рішення про передачу до комунальної власності  відповідних  територіальних  громад окремих об’єктів, спільної власності територіальних громад, які знаходяться на їх території і  задовольняють колективні потреби  виключно  цих територіальних громад”, – йдеться у документі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа