<

850 грн штрафу: судили мешканця Павлівки, який побив свою дружину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:11 | 3.02.2022 / Іваничі / , /
Перегляди
1195
/ Коментарі відсутні

Судили уродженця Павлівки однойменної громади за нанесення дружині легких тілесних ушкоджень.

Про це йдеться у вироку суду від 28-го січня.

14-го січня 2020 засуджений сварився з дружиною, правою рукою схопив її за шию, після чого наніс декілька ударів в область правої та лівої рук і удари в ліву частину спини, внаслідок чого спричинив потерпілій тілесні ушкодження, які згідно висновку судово-медичного експерта №16 від 23.01.2020, відносять до категорії легких тілесних ушкоджень.

Таким чином, зловмисник вчинив кримінальне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 125 Кримінального Кодексу – умисне легке тілесне ушкодження.

Підсудний свою вину не визнав та пояснив, що обставин конфлікту не пам’ятає.

За словами потерпілої, в день конфлікту її чоловік прийшов додому п’яний і почав сваритися з донькою. Вона захищала її. Підсудний почав бити дружину.

В конфлікт втрутилась жінка, яка походила повз їхній будинок. Тоді засуджений почав конфлікт з нею і пошкодив її срібний ланцюжок. Їхня донька покликала на допомогу сусіда, який допоміг їй та потерпілій покинути квартиру. Свідки всі обставини сварки підтвердили.

Підсудного визнали винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 125 Кримінального Кодексу України та призначили йому покарання у виді штрафу у розмірі 850 гривень.

Та на підставі частини 5 статті 74, статті 49 Кримінального кодексу України звільнили від призначеного судом покарання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер