<

6-річний хлопчик втопився у ставку в Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:16 | 16.05.2020 / Іваничі / , /
Перегляди
13
/ коментарі 2

16-го травня близько 18:00 в селищі Іваничі у ставку втопився 6-річний хлопчик.

Хлопчик підійшов до ставка та, втративши рівновагу, впав у воду. Йому на допомогу прибіг 8-річний товариш, але також впав у ставок. Останнього врятував чоловік, який був свідком цих подій. Він дістав хлопчика з води, – повідомляють Волинські Новини.

На жаль, іншу дитину врятувати не вдалося, його вже не було на поверхні води.

На місце події викликали працівників ДСНС, які витягнули дитину з водойми. Незважаючи на реанімаційні заходи, хлопчик помер.

Інтернет-виданню «БУГ» начальник Іваничівського відділення поліції В’ячеслав Мартинюк підтвердив інформацію. Зазначив, що за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.115 ККУ, попередня кваліфікація – нещасний випадок.

Проводяться слідчі дії.

«Іваничівське відділення поліції висловлює співчуття батькам з приводу втрати маленького янголятка», – Мартинюк.

Тим часом, сектор ювенальної превенції застерігає волинян: «у теплу пору року вкотре наголосіть дітям про правила поведінки біля водойм. У селах, де копанки є поширеним явищем, не дозволяйте дітям перебувати біля них без дорослих, а ще краще – обгородіть ставок, зробіть усе, аби дітям тут було безпечно».

Інтернет видання «БУГ» приносить співчуття родині та близьким.




коментарів: 2
  1. Співчуваю від усього серця.Тримайтесь,у Вас є на кого перекласти не розтрачену любов…Розділяю ваше горе.Друзі з вами,тримайтеся.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер