<

23-річна мама з Іванич, яка перебуває в комі, потребує допомоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:17 | 6.05.2019 / Іваничі / /
Перегляди
16
/ коментарів 11

Жителька Іванич Наталія Ліщенюк перебуває в реанімаційному відділенні Іваничівської ЦРЛ без свідомості. Рідні потребують допомоги на лікування.

23-річна Наталія 24-го квітня потрапила до лікарні. Встановили діагноз гострий менінгоенцефаліт нез’ясованої етіології, лікворно-гіпертензивний синдром, набряк головного мозку. Дівчина перебуває в комі, знаходиться на штучній вентиляції легень.

Перед тим, як Наталія потрапила до ренімації, вона хворіла застудою, ангіною та скаржилася на болі в вусі.

Мати Наталії розповіла, що в день витрачають від однієї до двох тисяч гривень на лікування. Вдома на дівчину чекає син, якому 9-го травня виповниться 7 років.

Родина потребує матеріальної допомоги. Всі небайдужі, хто має змогу, можуть надіслати кошти на картку Приватбанку 4149 4971 0033 6405 – мама Наталі, Ліщенюк Лариса Миколаївна.




коментарів: 11
  1. В Іваничах ще більше залякують її, забирайте звідти її в нормальний медичний закладах…бо в Іваничах лікарів не має

    • Дурня, повна дурня. Медичний персонал дуже хороший. І умови чудові.

    • Дорогий ” анонім”!!! Перш ,ніж судити лікарів, подивіться на себе!Кожному добрим не будеш!Це потрібно побувати в шкурі лікаря,тоді були б знали!!!В Іваничівській ЦРЛ є прекрасні лікарі!!!А на рахунок дівчини,то вона не транспортабельна! Луцькі лікарі вже неодноразово були в неї,назначили лікування…так що треба просити в Бога допомоги,а не займатись “обгаджуванням” лікарів,які дійсно роблять все можливе!!

    • Мало того що написали дурню, яка не відповідає дійсності, та щей з помилками..

  2. В цій лікарні мені врятували життя. Дуже вдячний всім лікарям і медсестрам.всі хороші люди і спеціалісти.Дай Бог ім здоров’я і щасливоі долі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця