<

15-го листопада у Луцьку та деяких громадах Волині, у тому числі й Литовезькій ОТГ, проходять повторні вибори

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:06 | 15.11.2020 / Іваничі, Новини / , /
Перегляди
243
/ Коментарі відсутні

У Луцьку та деяких громадах на Волині у неділю, 15-го листопада, відбуваються повторні вибори.

Про це повідомляє ВолиньPost, посилаючись на Центральну виборчу комісію.

Так, 15-го листопада у Волинській області проходить другий тур виборів міського голови до Луцької міської ради та повторне голосування з виборів депутатів до Мар’янівської селищної, Литовезької, Копачівської та Доросинівської сільських рад.

Так, у Литовезькій ОТГ під час повторного повторного голосування обиратимуть трьох депутатів. Адже у виборчому окрузі № 1 Олена Касянчук, яка балотувалася на сільського голову та на депутата – одночасно пройшла, як на сільського голову – набравши найбільшу кількість голосів виборців, так і на депутата.

Жінка відмовилася від депутатського мандату, тому Литовезька СТВК приняла рішення про проведення повторного голосування в даному виборчому окрузі.

Окрім того, у виборчому окрузі № 4 цієї ж громади найбільшу та водночас однакову кількість голосів набрали три кандидати в депутати, тому і тут відбуватиметься повторне голосування.

У ЦВК наголошують, що, попри те, що напередодні уряд впровадив карантин вихідного дня, на організацію та проведення самих виборів карантинні обмеження не поширюються.

Нагадаємо, що 15-го листопада, відбувається другий тур виборів Луцького міського голови. У ньому беруть участь два кандидати, які набрали найбільшу кількість голосів у першому турі, – Ігор Поліщук і Богдан Шиба.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер